Mango sultys | Frooti – mano maisto istorija
Šias mangų sultis mėgstu vadinti „Homemade Frooti“, nes jos skonis būtent toks – nostalgiškas mėgstamiausias! Sujungiame saldžiarūgščius mangus, kad gautume šias tirštas, lygias ir itin gaivias sultis. Vasara tiesiog gerėjo!
Mėgsti mangus? Patikrinkite mano 25+ Mango receptai kiekvienam mangų mylėtojui!
Atėjus vasarai, aš visada pasieksiu Frooti. Kažkas apie Mango sultis karštu oru tiesiog prasminga! Taip pat Frooti buvo mokyklos ir gimtadienio vakarėlių akcentas. Kas gali susieti?
Mano vaikai turi tokį patį meilės ryšį su šiomis naminėmis mango sultimis. Skonis lygiai toks pat kaip parduotuvėje pirkto Frooti, bet be visų kenksmingų spalvų ir konservantų. Taip daug geriau vaikams, sukuriant tuos pačius vaikystės prisiminimus!
Ingridientai Turėsite pasigaminti mango sulčių
Prinokę mangai – Naudojau Alphonso mangus, bet galite naudoti bet kokią saldžią rūšį. Tiesiog įsitikinkite, kad mango veislė nėra per daug pluoštinė!
Neapdoroti mangai – Dėl lengvo aštrumo, panašaus į originalų Mango Frooti.
Cukrus – Dėl saldumo. Kiekį galite reguliuoti pagal savo mangų saldumą.
Druska – Padeda geriau išryškinti saldumą! Šiek tiek nueina ilgą kelią.
Vanduo – Sulčių koncentratui pagaminti reikės 1 puodelio vandens (kurį galite laikyti), bet jei sultis gaminsite iš karto, tuomet reikės 6–7 puodelių vandens. Šiuos papildomus puodelius vandens galite pakeisti sodos ar kokosų vandeniu – jie visi bus labai mėgstamo Mango Frooti variantai.
Dažnai užduodami klausimai
Koncentratas gali būti laikomas sandariame inde šaldytuve iki dviejų savaičių.
Mango sulčių koncentratą galima laikyti šaldytuve iki dviejų savaičių.
Parduotuvėje įsigytas Frooti yra prikrautas dirbtinių dažiklių ir konservantų, o šis naminis Frooti pagamintas iš TIKRŲ ingredientų, todėl jis yra daug geresnis šeimai. Tačiau kadangi tai saldžios sultys, rekomenduočiau jas patiekti saikingai.
Geriausi Richos gudrybės, kaip pasigaminti geriausias mango sultis
- Naudokite geltoni, visiškai prinokę mangai šiame recepte, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.
- Galite reguliuoti kiekį cukraus pridėta pagal jūsų mangų saldumą.
- Norint virti sultis, labai svarbu naudoti a plačia storadugnė keptuvė kad nepriliptų prie dugno ir nesudegtų
- Būtinai sietelis mango koncentrato prieš įpildami vandens arba atšaldydami, kad pašalintumėte skaidulų perteklių.
- Likučius galima laikyti šaldytuve iki dvi savaitės.
Vasaros reikalauja gaminti šį naminį Mango Frooti! Žinodami, kad mūsų šaldytuve jų yra, diena tampa daug saldesnė. Tikiuosi, kad jums, vaikinai, patiks šis receptas taip pat, kaip ir mums!
Jei tai padarysite, atsiųskite man savo pramogas (ir atsiliepimus iš savo lilų) per mano IG!
MYLI ŠIS RECEPTAS? Prenumeruokite mano naujienlaiškis ir pirmieji gaukite visus naujus receptus!
Mango sultys | Frooti
Gaivinančios mangų sultys, kuriose dera saldūs ir rūgštūs mangai, kurių skonis lygiai toks pat kaip frooti. Jame nėra cheminių medžiagų, konservantų ir priedų, todėl jis yra daug geresnis vaikams
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 8 puodeliai
Kalorijos: 121kcal
Instrukcijos
-
Susmulkintus prinokusius ir žalius mangus sutrinkite iki vientisos masės nepridedant vandens.
2 puodeliai grubiai pjaustytų prinokusių mangų, ¼ puodelio grubiai supjaustyto žalio mango
-
Perkelkite mango pastą į keptuvę kartu su cukrumi, druska ir 1 puodeliu vandens. Išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 8-10 minučių, dažnai maišydami, kol mišinys taps blizgus ir šiek tiek permatomas.
1 puodelis cukraus, ⅛ arbatinio šaukštelio druskos, 1 puodelis vandens + 6-7 puodeliai papildomi maišymui su koncentratu
-
Išjunkite šilumą ir visiškai atvėsinkite.
-
Kai mišinys atvės, pertrinkite, kad pašalintumėte likučius. Jį galite laikyti šaldytuve kaip koncentratą.
-
Atšaldykite mangų sultis ir patiekite atšaldytą.
Pastabos
- Naudokite geltoną, visiškai prinokusių mangų šiame recepte, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.
- Norint virti sultis, labai svarbu naudoti a plačia storadugnė keptuvė todėl greičiau iškepa.
- Likučius galima laikyti šaldytuve iki a savaitę.
Mityba
Kalorijos: 121kcal | Angliavandeniai: 31g | Baltymas: 0.3g | Riebalai: 0.2g | Sotieji riebalai: 0,04g | Polinesotieji riebalai: 0,03g | Mononesotieji riebalai: 0.1g | Natris: 38mg | Kalis: 70mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 31g | Vitaminas A: 446TV | Vitamino C: 15mg | Kalcis: 6mg | Geležis: 0.1mg
Šį straipsnį ištyrė ir parašė Navya Khetarpal