Tobulos troškintos morkos – gamina pora


Čia yra geriausi troškintos morkos kada nors turėsi! Puikus lengvas garnyras – jie pagaminti tik iš 3 ingredientų ir paruošti per 10 minučių. Kaip kulinarinių knygų autoriai, tai metodas, kuriuo mes kreipiamės vėl ir vėl!

Troškintos morkos

Kodėl mums patinka šis receptas

Galbūt „troškintos morkos“ neskamba kaip įspūdingas receptas. Bet patikėkite manimi, tai tikrai tobulos troškintos morkos! Kai Aleksas pirmą kartą man tai pagamino, negalėjau patikėti skoniu. „Kas yra IN šitie?” Aš vis klausiau.

Pasirodo, jie labai paprasti. Tai pačios švelniausios, sviestinės, pikantiškiausios monetos, su žolelių šviežių čiobrelių ir laiškinių česnakų atspalviu. Jų skonis kaip geriausios jūsų kada nors valgytos morkos: tačiau jose yra tik 3 ingredientai ir užtrunka 10 minučių! Kaip du kulinarinių knygų autoriai, sukūrę tūkstančius receptų, jie išsiskiria kaip greiti mėgstamiausi.

Ingredientai troškintoms morkoms gaminti

Viskas, ko jums reikia, yra saujelė ingredientų, ir jūs turėsite geriausias troškintas morkas, kurias ragavote! Galime visiškai atsisakyti keptų morkų, nes šios morkos yra tokios greitos ir jų skonis yra toks pat geras arba geresnis. Štai ko jums reikia:

  • Morkos: Mes naudojome vidutinio dydžio morkas iš didelio maišo, bet, žinoma, galite naudoti ir puošnias vaivorykštines morkas! (Daugiau apie morkas čia.)
  • Alyvuogių aliejus: Viskas, ko jums reikia, yra alyvuogių aliejus puikioms morkoms – stebėtina, kad jos išeina sviestinio skonio!
  • Šviežios žolelės: Švieži čiobreliai puikiai tinka su morkomis. Rekomenduojame rasti šviežių žolelių, kad jų skonis ir graži žalia spalva prieš oranžinę spalvą!
  • Druska: Kaip ir kiekvienam receptui, jums taip pat reikės košerinės druskos (taigi, tai yra 3 ingredientai, be druskos).
Troškintos morkos

Patarimai, kaip pasigaminti troškintas morkas – puikiai

Patroškintos morkos yra greitos ir paprastos; štai ką daryti:

  • Nulupkite ir supjaustykite morkas. Mums patinka juos pjaustyti įstrižai, kad atrodytų gražiai.
  • Uždenkite ir virkite 4 minutes: nemaišykite! Tai žingsnis, kuris skiriasi nuo kitų troškintų daržovių. Morkas pirmiausia uždenkite ir išvirkite. Tai padeda išlaikyti drėgmę keptuvėje ir veikia garuose, kol kepate.
  • Atidenkite ir virkite 3–4 minutes maišydami. Sauté kilęs iš prancūziško žodžio „šokti“, todėl maistas kuo labiau juda. Įberkite druskos ir šviežių žolelių, ir viskas!
Šviežios žolelės

Žolelės, kurios puikiai dera su morkomis

Šis troškintų morkų receptas yra kupinas šviežių žolelių skonio, kurių skonis yra daug ryškesnis nei džiovintų žolelių. Jūs tikrai galite paragauti skirtumo! Žalių žolelių dvelksmas ryškiai oranžinės spalvos fone taip pat atrodo stulbinančiai. Paprastai šviežių žolelių galite rasti bakalėjos šaldymo skyriuje arba, jei sezono metu, žoleles lengva auginti! Šiame recepte galite naudoti įvairių šviežių žolelių: štai ką mes rekomenduojame:

  • Čiobreliai: Čiobreliai puikiai dera su morkomis, todėl tai yra mūsų geriausias prieskoninių žolelių pasirinkimas.
  • Laiškiniai česnakai: Laiškiniai česnakai taip pat yra puikus skonio derinys su morkomis. Atsitiktinai jų buvo mūsų sode, todėl šiam receptui naudojome šviežių čiobrelių ir česnakų derinį.
  • Bazilikas: Tiktų ir pipirinis bazilikas.
  • Raudonėlis: Raudonėlis yra panašus į čiobrelį, taip pat puikiai dera su morkomis.
  • krapai: Krapai turi savitesnį skonį, tačiau jie dažnai derinami su morkomis, nes jos priklauso tai pačiai augalų šeimai.
Troškintos morkos

Keletas variacijų ant troškintų morkų

Šių troškintų morkų skonis yra aiškiai Viduržemio jūros regiono. Jei norite juos pakeisti, kad tiktų prie kitos virtuvės, galite išbandyti:

  • Kmynai ir laimas. Įpilkite ¼ arbatinio šaukštelio kmynų ir apšlakstykite laimo sultimis, ir jie tinka meksikietiško stiliaus patiekalams.
  • Sojos ir sezamo. Druską iškeiskite į kelis kokteilius sojos padažo, o ant viršaus pabarstykite skrudintomis sezamo sėklomis, o šios morkos tiks prie azijietiško stiliaus patiekalų.
  • Graikiškas prieskonis. Vietoj žolelių įpilkite kelis kokteilius graikiškų prieskonių.
Troškintos morkos

Troškintų morkų patiekimo būdai

Šios troškintos morkos puikiai tinka kaip sveikas garnyras prie daugelio skirtingų pagrindinių patiekalų! Puiku tai, kad jie gaminami ant viryklės, todėl galite palikti orkaitę laisvą kepimui ar skrudinimui. Štai ką derintume su šiuo skaniu daržovių receptu:

Dietos užrašai

Šis troškintų morkų receptas yra vegetariškas, veganiškas, augalinis, be pieno ir be glitimo.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu naudoti įvairių rūšių morkas?

Nors recepte gali prireikti tam tikros rūšies, nedvejodami naudokite savo mėgstamą veislę. Vaivorykštės morkos suteikia gražios spalvos.

Ar man reikia nulupti morkas?

Nulupti yra neprivaloma, tačiau dėl vizualinio patrauklumo pirmenybę teikiame morkų lupimui.

Kaip sužinoti, kada morkos baigtos?

Susmeigus šakute, morkos turi būti traškios. Jie ir toliau šiek tiek minkštės, kai atvės.

Ar galiu paruošti šį receptą iš anksto?

Nors geriausia patiekti iškart, likusias troškintas morkas galite švelniai pašildyti keptuvėje arba mikrobangų krosnelėje.

Spausdinti

laikrodis laikrodžio piktogramastalo įrankiai stalo įrankių piktogramavėliava vėliavos piktogramaaplanką aplanko piktogramąinstagramas instagram piktogramapinterest pinterest piktogramafacebook facebook piktogramaspausdinti spausdinimo piktogramakvadratai kvadratų piktogramaširdies širdies piktogramaširdis tvirta širdies tvirta piktograma

Aprašymas

Štai geriausios troškintos morkos, kurias kada nors turėsite! Puikus lengvas garnyras – jie pagaminti tik iš 3 ingredientų ir paruošti per 10 minučių. Kaip du kulinarinių knygų autoriai, tai metodas, kuriuo mes kreipiamės vėl ir vėl!


  • 8 vidutinės morkos (1 svaras)
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • ¼ arbatinio šaukštelio plius 1 žiupsnelis košerinės druskos
  • 1 valgomasis šaukštas smulkintų šviežių čiobrelių (ar kitų šviežių žolelių – naudojome čiobrelių ir laiškinių česnakų derinį)


  1. Morkas nulupkite ir supjaustykite įstrižai apvaliais griežinėliais (ant įstrižainės).
  2. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite morkas ir uždenkite. Virkite 4 minutes nemaišydami.
  3. Nuimkite dangtį, išmaišykite ir įpilkite ¼ arbatinio šaukštelio košerinės druskos. Toliau troškinkite neuždengtą 3–4 minutes, kol paruduos, retkarčiais pamaišydami. Nukelkite nuo ugnies ir pagal skonį įmaišykite šviežių žolelių ir dar kelis žiupsnelius košerinės druskos. Patiekite iš karto. Likučiai šaldytuve laikomi iki 4 dienų; švelniai pašildykite ant viryklės.

  • Kategorija: Garnyras
  • Metodas: Patroškinta
  • Virtuvė: Daržovės
  • Dieta: Veganas

Daugiau sveikų garnyrų receptų

Šis troškintų morkų receptas yra vienas iš mūsų paprastų garnyrų receptų ir veganiškų garnyrų receptų! Čia yra dar keletas, kurie jums gali patikti:



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės - Pranešimai spaudai