Paneer Ghee Roast – mano maisto istorija

Paneer-Ghee-Roast-6.jpg


Jūs nesate turėję tokio panerio kaip šis Paneer Ghee Roast! Tai sodrus, aštrus, aštrus ir be galo skanus karis, pagamintas iš šviežiai skrudintų masalas. Tai geriausia mėgautis kai kuriais iš jų neer dosabet taip pat gerai ir savaime.

paneer ghi kepsnys, patiekiamas ant banano lapų su neer dosapaneer ghi kepsnys, patiekiamas ant banano lapų su neer dosa

„Mangalore“ mėgsta savo ghi kepsnį. Klasika Vištienos Ghi kepsnys pagamintas iš šviežiai skrudintos aštrios ir aštrios masala, keptos ghi – patiekalo siela. Šis „Paneer“ receptas yra vegetariška labai mėgstamos mangaloriečių klasikos versija, Vištienos Ghi kepsnys, ir taip pat gerai laižyti pirštus. Visiškai privaloma turėti panelių mėgėjams!

Šį ghi kepsnį galite patiekti kaip užkandį, garnyrą arba kaip vieną patiekalą kartu su neer dosaryžiai, roti ar net įprasti dosas. Ant viršaus uždėkite šiek tiek pappadų ir papildomai išspauskite citrinos sulčių ir mėgaukitės šiuo gėriu!

Ingredientai, kurių prireiks Paneer Ghee kepsniui gaminti

panerio ghi kepsnio ingredientai, išdėstyti ant balto paviršiaus su tekstupanerio ghi kepsnio ingredientai, išdėstyti ant balto paviršiaus su tekstu

Dažnai užduodami klausimai

Ką galiu naudoti vietoj paneer?

Šis ghi kepsnio receptas yra labai universalus ir galite jį gaminti su bet kuo – čia puikiai tiks vištienos ghi kepsnys, jūros gėrybės, grybai ir kiaušiniai. Pastaba: jei gaminate su grybais, tiesiog sumaišykite juos su masala ir kepkite tiesiai (nereikia leisti mišiniui marinuotis).

Ar galiu padaryti šį receptą veganišką?

Galite dėti tofu plokštę, o ghi – aliejų, tačiau atminkite, kad skrudintos masala skonis nebus toks sudėtingas, jei nenaudojate ghi.

Populiariausi Richos gudrybės gaminant geriausią Paneer Ghee kepsnį

  1. Norėdami gauti geriausių rezultatų, naudokite mano naminis panelis šiam paneer ghee kepsnio receptui
  2. Leiskite visoms skrudintoms masalas visiškai atvėsinti prieš juos sumaišydami
  3. Skrudindami prieskonius nelaikykite liepsnos žemai ir nuolat maišykite kad viskas iškeptų tolygiai ir nepridegtų prieskoniai.
  4. Kepdami panerį keptuvėje kepkite ne ilgiau nei 3–4 minutes, nes kitaip jis apsivers guminis
  5. Nepakeiskite ghi šiame aliejaus recepte – tai visiškai pakeis šio recepto skonio profilį
  6. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite byadgi raudonos paprikos šiam receptui. Jei tokių neturite, galite pasimėgauti Kašmyro raudonaisiais pipirais
  7. Šį ghi kepsnį galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 2-3 dienas.
paneer ghee kepsnys gaminamas nerūdijančio plieno keptuvėjepaneer ghee kepsnys gaminamas nerūdijančio plieno keptuvėje

Jei ieškote paprastų paneer receptų, kuriuos galite išbandyti, šis Paneer Ghee Roast padažas turi būti jūsų sąraše! Jūs tiesiog negalite suklysti su skrudintu paneer, aštriu ir aštriu masala ir kai kuriomis dozomis, kad galėtumėte viską išgriebti. Išbandykite! Jei tai padarysi, atsiųsk man savo pramogas IG!

Čia žiūrėkite, kaip pasigaminti „Paneer Ghee Roast“.

MYLI ŠIS RECEPTAS? Prenumeruokite mano naujienlaiškis ir pirmieji gaukite visus naujus receptus!

paneer ghi kepsnys, patiekiamas ant banano lapų su neer dosapaneer ghi kepsnys, patiekiamas ant banano lapų su neer dosa

Paneer Ghee kepsnys

Ghi kepsnys tradiciškai gaminamas su vištiena ar net jūros gėrybėmis, tačiau čia yra vegetariška versija, kuri yra tokia pat gera. Sausai skrudinti prieskoniai sumalami iki vientisos masės ir, kaip rodo pavadinimas, virti daug ghi. Ši ghi kepsninė masala padengia paneer kubelius ir suteikia jiems nenugalimą skonį bei aromatą. Galite kvėpuoti jį iš mylios!

Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink

Kursas: Pagrindinis patiekalas

Virtuvė: Indijos, Pietų Indijos

Dieta: Be glitimo

Paruošimo laikas: 5 minučių

Virimo laikas: 25 minučių

Bendras laikas: 30 minučių

Porcijos: 3 porcijomis

Kalorijos: 598kcal

Instrukcijos

Ghi kepsnio Masala gaminimas

  • Keptuvėje ant silpnos ugnies 5–6 minutes pakepinkite pipirų kukurūzus, kalendrų sėklas, kmynų sėklas ir ožragės sėklas. Sužinosite, kad prieskoniai yra paruošti, kai jie pradeda kvepėti beveik saldžiai. Reguliariai maišykite, kad nesudegtų. Perkelkite į lėkštę ir atidėkite.

    7 juodieji pipirai, ¾ šaukštelio kalendros sėklų, ½ arbatinio šaukštelio kmynų sėklų, ¼ arbatinio šaukštelio ožragės sėklų

  • Ant vidutinės ugnies išdžiovinkite Bydagi raudonuosius čili 2–3 minutes, kol jie taps sodriai raudoni. Perkelkite į tą pačią lėkštę kaip ir prieskonius ir atidėkite.

    10 džiovintų Byadgi raudonųjų pipirų

  • Sausai pakepinkite česnaką 2-3 minutes ir laikykite kartu su prieskoniais. Leiskite viskam atvėsti.

    10 nuluptų sveikų česnako skiltelių

  • Kai atvės, viską perkelkite į trintuvą kartu su tamarindo pasta, šaukštu ar dviem vandens ir sutrinkite iki vientisos masės. Atidėti.

    ¼ arbatinio šaukštelio Tamarindo pastos

Ghi kepsnio gaminimas

  • Didelėje keptuvėje arba kadhai įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą ghi ir vienu sluoksniu sudėkite marinuotą panelę. Kepkite panelę 2 minutes iš kiekvienos pusės. Išimkite ir atidėkite į šalį.

    4 valgomieji šaukštai ghi

  • Į tą pačią keptuvę sudėkite likusį ghi ir likusią masala. Retkarčiais pamaišydami, masala pakepinkite 8-10 minučių. Sužinosite, kad masala iškepa, kai įgauna sodriai rausvai kaštoninę spalvą ir ghi pradeda atsiskirti.

  • Į keptuvę sudėkite paskrudintus panelės gabalėlius kartu su druska ir cukrumi ir išmaišykite, kad masala visiškai padengtų panelę. Uždenkite ir virkite 5 minutes. Jei masala per tiršta, įpilkite šlakelį vandens.

    nuo ½ iki ¾ arbatinio šaukštelio druskos, ½ arbatinio šaukštelio cukraus arba jaggery

  • Pabarstykite kario lapelius, išmaišykite ir patiekite karštą.

    1 šakelė kario lapelių

Pastabos

  • Norint pasiekti geriausių rezultatų, šiame recepte būtina naudoti ghi. Prašau nepakeiskite jo aliejumi – Jūs tiesiog nepajusite to paties skonio!
  • Galima pakeisti Byadgi čili Kašmyro čili.
  • Nevirkite panelės ilgiau nei 3-4 minutes kepdami keptuvėje, nes kitaip jis taps guminis
  • Įsitikinkite, kad masala gerai iškepa ir matai besiskiriantį ghi. Pažadu, kad už jūsų kantrybę bus atlyginta!

Mityba

Kalorijos: 598kcal | Angliavandeniai: 21g | Baltymas: 20g | Riebalai: 50g | Sotieji riebalai: 30g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 6g | Cholesterolis: 128mg | Natris: 46mg | Kalis: 554mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 9g | Vitaminas A: 1447 mTV | Vitamino C: 226mg | Kalcis: 615mg | Geležis: 2mg





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -