Orange Makhana pudingas – mano maisto istorija
Gaivus, gaivus apelsinų skonis susilieja su pieniško pudingo saldumu, kad būtų sukurtas šis nenugalimas derinys. Šis Orange Makhana pudingas turi būti ant jūsų Diwali desertų stalo!
Jei turite vieną Diwali desertą, kurį turite išbandyti šį sezoną, tai turi būti šis Orange Makhana pudingas. Turtingas, kesari pudingas kartu su aštriais apelsinais yra pats tobuliausias derinys. Saldus, kreminis, citrusinis gėris!
Šį makhana pudingą patiekiame perpus perpjautą apelsino žievelę, kad atrodytų kaip ir skonis. Tikrai toks stulbinantis desertas, skirtas šventiniam stalui!
Ingredientų apžvalga
Nustebsite, kokie sveiki yra šio pudingo ingredientai! The bazę nes pudingas yra blitzuotas kvaila makhana kartu su kai kuriais pakabinta varškėtodėl šis desertas yra turtingas baltymų. Taip pat pridedame migdolai, šafranas, pienas, apelsinų sultys ir žievelėir pasaldinti su medus.
Tai skanumas, kuris jums naudingas, ir aš jaučiuosi labai laiminga, galėdama tiekti tokius sveikus Diwali saldainius savo artimiesiems!
Dažnai užduodami klausimai
Makhana pudingą galite laikyti sandariame inde šaldytuve iki 2 dienų. Tiesiogiai įdėkite serviravimo puodelius į indą arba galite juos apvynioti maistine plėvele.
Taip! Jei gaminate tai susibūrimui, galite paruošti puodelius išvakarėse arba ryte ir palikti juos šaldytuve sustingti.
Taip! Jei gaminate tai susibūrimui, galite paruošti puodelius išvakarėse arba ryte ir palikti juos šaldytuve sustingti.
Išbandžiau ir išbandžiau šį receptą su aštriais apelsinais, bet jūs taip pat galite pabandyti jį pasigaminti su pasifloros vaisiumi, kad gautumėte unikalų variantą! Manau, kad irgi būtų skanu.
Skrudinant makhaną bus užtikrintas sklandus malimas, kad pudingas būtų be gabalėlių – nepraleiskite šio žingsnio!
Jei buvote užsiėmę planuodami susitikimų meniu ir galvojote, kokius paprastus Diwali saldumynus pasigaminti savo svečiams, tuomet šis Orange Makhana pudingas yra kaip tik tai, ko jums reikia.
Šviežių apelsinų, sveikų ingredientų ir mažiau nei valandos užtenka šiam nuostabiam desertui paruošti. Išduokite visiems apelsinų pudingo puodelį ir grįžkite į Diwali kortų vakarėlio scenas su plačiomis šypsenomis aplinkui! 😄
Jei jums patiko šis receptas, būtinai peržiūrėkite mano Paneer šokoladinis pudingas, Šventinis šokoladiniai ryžiai Kheer, Lengvi ryžiai Kheerir Mamos Gulab Phirni. Taip pat dalinuosi daugiau savo sveikų, minią džiuginančių receptų šventiniam sezonui, todėl sekite naujienas!
Norėčiau pamatyti jūsų pramogas ir šventinius stalus, todėl atsiųskite man nuotraukas į mano IG @my_foodstory.
Neleiskite ekranui užtemti
Kesar pieno gaminimas
-
Pamirkykite šafrano siūlus karštame piene 15 minučių, kol pienas kvepės ir pasikeis geltona spalva.
10 sruogų kesar, 2 šaukštai pieno
Pudingo gaminimas
-
Į trintuvą sudėkite skrudintą makhaną, blanširuotus migdolus, kesaro pieną, varškę, medų, apelsinų sultis ir druską ir sutrinkite iki vientisos masės.
¼ puodelio pakabintos varškės, 3 šaukštai medaus, 3 šaukštai apelsinų sulčių, 2 žiupsneliai druskos
-
Supilkite pudingo mišinį į dubenį, įpilkite ¼ puodelio apelsinų skilčių ir apelsino žievelės ir gerai išmaišykite.
1 arbatinis šaukštelis apelsino žievelės, 1 puodelis apelsinų segmentų
-
Apelsinų odeles naudojome kaip puodelius ir supylėme pudingą, bet galite lengvai naudoti bet kurį kitą patiekalą. Pastatykite į šaldytuvą apie 1-2 valandas.
-
Kiekvieną pudingą apibarstykite daugiau apelsinų skilčių ir kapotų pista ir patiekite šaltą.
- Makhana yra skrudinta, kad būtų užtikrintas sklandus malimas, todėl pudingas išeis lygus
- Šiame recepte naudokite saldžius, prinokusius apelsinus, nes tai geriausiai išryškina skonį
Kalorijos: 204kcal, Angliavandeniai: 42g, Baltymai: 5g, Riebalai: 3g, Sotieji riebalai: 1g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 2g, Cholesterolis: 3mg, Natris: 404mg, Kalis: 331mg, Pluoštas: 3g, Cukrus: 38g, Vitaminas A: 284TV, Vitaminas C: 62mg, Kalcis: 102mg, Geležis: 1mg
Šį straipsnį parašė Navya Khetarpal.