Guava Pani Puri – mano maisto istorija

Guava Pani Puri – mano maisto istorija


Įsivaizduokite savo mėgstamą aštrų ir rūgštų pani puri, bet su vaisiniu potraukiu! Būtent tokia yra ši „Guava Pani Puri“ – ir tai nenugalima!

Niekas taip nenurodo švenčių ir švenčių, kaip pani puri! Ir aš turiu pasakyti – manau, kad pani puri yra tiek, kiek jo vanduo. Kas su manimi?

Šis „Diwali“ man skirtas eksperimentuoti su smagiais ir sveikais būdais patiekti mūsų mėgstamiausius šventinius patiekalus – taip ir kilo Guava Pani Puri idėja. Teisingai, pani puri su gvajavos skonio vandeniu.

Gvajavą paskrudiname ir sumalame, kad gautume šviežių gvajavos sulčių, kurios sumaišomos su vandeniu ir prieskoniais. Tai didžiausia skonio bomba – saldus, rūgštus, vaisinis ir šiek tiek aštrus. Šis „Guava Pani Puri“ tikrai pakels jūsų pani puri žaidimą keletu žingsnių 😎

Ingredientų apžvalga

Pagrindinis šio recepto pagrindas yra gvajavos sultys kuriuos gaminame šviežius skrudinimas kai kurie prinokusios rausvos spalvos gvajavos o paskui juos šlifuoti. Mes sezonas tai su šviežios žolelės, desi prieskoniai, šiek tiek chat masala, jaggery ir citrinų sultys už geriausią skonių derinį. Sumaišykite tai kartu su ledas ir vanduopridėkite šiek tiek boondi jei norite, ir jūsų vaisinis pani puri vanduo yra paruoštas!

Patiekite šį Guava Pani Puri vandenį su mano naminis Pani Puri ir užpildas gauti geriausią šventinį užkandį.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu paruošti šį pani puri vandenį?

absoliučiai! Šį pani puri vandenį galite pasigaminti iš anksto ir 1–2 dienas laikyti šaldytuve. Tiesiog pridėkite ledo kubelių ir boondi kai pasiruošę tarnauti!

Ar galiu skrudinti gvajavas orinėje gruzdintuvėje?

Taip, oro gruzdintuvė puikiai veiks, nes kepdami turite atidžiai stebėti gvajaves ir kas kelias minutes jas apversti, kad būtų užtikrintas tolygus skrudinimas.

Ar galiu išbandyti šį receptą su parduotuvėje pirktomis gvajavos sultimis?

Čia puikiai tiks parduotuvėje pirktos gvajavos sultys. Bet aš tikrai rekomenduočiau papildomai pasistengti gaminant gvajavos sultis namuose. Šviežumas neprilygstamas!

Šis „Guava Pani Puri“ yra geriausias „Diwali“ užkandžių receptas, kurį ruošiuosi šiais metais surengti! Pasigaminkite vieną kartą, o įprastas pani puri vanduo jums to tiesiog nebepadarys 😛 Taip pat galite paprašyti svečių atspėti slaptą šio skonio pani puri ingredientą, kad sukurtumėte smagų Diwali vakarėlį.

Pasidalinsiu dar vienu fruityyy pani puri receptu, kad gautumėte daugiau Diwali inspo – ar galite atspėti, kas laukia?
Jei išbandysite šį receptą, atsiųskite man nuotraukas į mano Instagram @my_foodstory! 🙂

Neleiskite ekranui užtemti

Aloo chana chaat kūrimas

  • Sudėkite visus ingredientus į dubenį, gerai išmaišykite ir palikite.

    1 arbatinis šaukštelis chat masala, 4 vidutinės bulvės, ¼ puodelio virtos juodosios chana, ½ arbatinio šaukštelio kmynų miltelių, ½ arbatinio šaukštelio juodosios druskos

Gvajavos pani paruošimas

  • Gvajavos kepimas ant grotelių – Kepkite gvajavus ant atviros ugnies apie 10-15 minučių, apversdami kas 5 minutes. Jie visiškai apskrudę, kai oda yra apdegusi ir pleiskanoja, o minkštimas yra minkštas. Išjunkite šilumą.

    3 vidutiniškai prinokusios gvajavos

  • Kai gvajavos bus pakankamai šiltos, kad jas būtų galima apdoroti, nulupkite sudegusią odą, supjaustykite jas dideliais kubeliais ir sudėkite į maišytuvą.

  • Į maišytuvą sudėkite visus išvardytus guava pani ingredientus, išskyrus ledo kubelius, boondi ir vandenį, ir sutrinkite iki vientisos masės.

    2 arbatinius šaukštelius citrinos sulčių, 10 mėtų lapelių, 5 šakelės kalendros lapelių, ½ arbatinio šaukštelio raudonųjų čili miltelių, 1 arbatinis šaukštelis kmynų miltelių, 3 arbatiniai šaukšteliai jaggerio miltelių, ½ arbatinio šaukštelio chat masala, ¼ arbatinio šaukštelio kala namak, ½ puodelio vandens malimui

  • įpilkite 1 ½ puodelio vandens į maišytuvą ir perkoškite pani per sietelį į didelį dubenį.

    1 ½ stiklinės vandens maždaug praskiedimui

  • Į pani įdėkite boondi ir ledo kubelius ir atšaldykite.

    10 ledo kubelių, ¼ puodelio boondi

  1. Naudokite tik prinokęs gvajavos šiam receptui.
  2. Galite naudoti bet kokia veislė gvajavos, dėl spalvos ir skonio pasirinkau naudoti rausvą minkštimą.
  3. Kepdami akylai stebėkite gvajaves ir pasukti kas kelias minutes, kad būtų užtikrintas tolygus skrudinimas.

Kalorijos: 299kcal, Angliavandeniai: 62g, Baltymai: 10g, Riebalai: 2g, Sotieji riebalai: 0.3g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 0.3g, Natris: 329mg, Kalis: 1363 mmg, Pluoštas: 10g, Cukrus: 11g, Vitaminas A: 798TV, Vitaminas C: 190mg, Kalcis: 84mg, Geležis: 3mg

Šį straipsnį parašė Navya Khetarpal.





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -