Churros be kiaušinių – mano maisto istorija

Churros be kiaušinių – mano maisto istorija


Tobulai traškūs su drumzlinu minkštu vidumi – šie be kiaušinių Churro yra meilė iš pirmo kąsnio 🫶 Be to, jie beprotiškai greitai ir lengvai pagaminami. Turėdamas visus čia pateiktus patarimus ir gudrybes, pažadu, kad greitai tapsite churros gaminimo profesionalu!

churros be kiaušinių patiekiamas su šokoladiniu padažu

Visada įsivaizdavau, kad gaminu karštą lėkštę traškių churros ir mėgaujuosi juo lietingą dieną su šeima. Po to, kai ilgą laiką ten buvau įbauginta, labai džiaugiuosi, kad pagaliau išbandžiau šiuos churros be kiaušinių, nes tai absoliuti BOMB!

Tradiciniuose churros receptuose yra kiaušinių, tačiau šis receptas be kiaušinių yra toks pat skanus! Pamirkytas tirštame, kreminiame šokoladiniame padaže, gaunamas dangiškas desertas, kuriam niekas negali pasakyti „ne“. Be to, lėkštę šių karštų ir traškių churros galite turėti ant stalo per mažiau nei 30 minučių! Susijaudinęs?

Churros be kiaušinių ingredientų apžvalga

Nors tai gali neatrodyti, šis churros be kiaušinių receptas nereikalauja jokių sudėtingų ar įmantrių ingredientų. Be to, jei retkarčiais kepate, galite rasti daug šių ingredientų savo sandėliuke.

Pradedame nuo minkyti tirštą tešlą naudojant universalūs miltai, vanduo, nesūdytas sviestas, cukrus, druska ir vanilės esencija. Tada ši tešla formuojama ir kepti a neutralaus skonio aliejus pavyzdžiui, žemės riešutų, rapsų ar saulėgrąžų.

Kartą kepti, mes paltas churros a ricinos cukraus ir cinamono miltelių mišinys kol dar karšta. Šie naminiai churros be kiaušinių yra tarnavo su šokoladinis padažas kaip skanus desertas ar užkandis!

Geriausi Ričos patarimai

  • Naudokite dvigubą maišelį. Visada naudokite a dvigubo vamzdžio maišelis formuoti churros. Gali tekti šiek tiek spausti, kad tešla išeitų tolygiai, o tikimybė, kad vienas maišelis sprogs, yra gana didelė.
  • Kepti vidutiniškai karštame aliejuje. Tai suteikia geriausią tekstūrą ir spalvą. Per karšta, churros iškeps tik iš išorės, o jei to nepakanka, churros gali pasirodyti kramtomos.
  • Aptepkite churros cukraus ir cinamono mišinyje, kol jie dar karšti/šilti, kad mišinys priliptų prie churros.
  • Tiksliai vykdykite matavimus ir instrukcijas. Kalbant apie kepimą, svarbu kuo tiksliau laikytis matavimų ir instrukcijų, kad skonis ir tekstūra būtų geriausia.
  • Prieš formuodami įsitikinkite, kad tešla yra šiek tiek šilta. Taip bus lengviau tvarkyti.
  • man labiau patinka pridedu savo churros tiesiai iš vamzdžių maišelio į aliejų. Bet jūs taip pat galite iš pradžių visą partiją supilti ant pergamentinio popieriaus ir tada kepti. Tačiau šio metodo problema yra ta, kad churros gali tapti plokščios toje pusėje, kurią jie paguldė. Tačiau skoniui įtakos neturi, tik išvaizdai.
  • Išlaikykite ilgį churros iki maždaug 6 colių. Kuo ilgesnis churro, tuo sunkiau jį apversti kepant.
  • Neperpildykite keptuvės. Priklausomai nuo keptuvės dydžio, vienu metu nekepkite daugiau nei 3–4 churros. Perpildyta keptuvė gali užkirsti kelią churros traškumui.
  • Cinamoninio cukraus mišinį galite pasigaminti prieš kelias dienas ir laikyti šaldytuve. Skonis skanus per blynai, vafliai arba tai Nutella bananų sumuštinis!

Dažnai užduodami klausimai

Kaip pasigaminti churros be maišelio?

Yra keletas būdų, kaip gaminti churros be maišelio. Pirmasis yra užtraukiamas krepšys. Užpildykite churros tešlos maišelį su užtrauktuku, nupjaukite vieną kampą ir pridėkite antgalį. Taip pat galite naudoti senus plastikinius pieno pakelius arba storą muslino audinį!

Kaip pašildyti churros?

Churros skonis skaniausias, kai valgomas ką tik pagamintas, o po maždaug 20 minučių tampa minkštas. Tačiau nesijaudinkite, jei turite likučių, nes churros skonis skanus net ir šaltas. Tiesiog įdėkite jį į mikrobangų krosnelę kelioms minutėms, kad vėl sušiltų ir sutvirtėtų.

Šios churros yra visa meilės kalba, ir aš dažnai jas gaminu, kai noriu, kad mano artimieji pasijustų ypatingi. Labai tikiuosi, kad pagaminsite šį lengvą churros receptą, nes tai desertas, kurį kiekvienas turi išbandyti bent kartą!

Palikite man komentarą žemiau, jei išbandysite tai, ir nepamirškite atsiųsti nuotraukų į mano IG @my_foodstory!

Cinamoniniam cukrui padengti

Neleiskite ekranui užtemti

  • Negiliame dubenyje sumaišykite ricinos cukrų ir cinamono miltelius ir gerai išmaišykite, kad susidarytų cinamono cukraus danga ir atidėkite.

    ¼ puodelio ricinos cukraus, ½ arbatinio šaukštelio cinamono miltelių

  • Paimkite 2 didelius vamzdžių maišelius ir įkiškite žvaigždės antgalį ir nupjaukite galą, kad antgalis iššoktų.

  • Naudokite didelį aukštą stiklą ir įkiškite į jį maišelį, atidarykite vamzdžių maišelį ir užlenkite jį ant stiklo krašto.

  • Įkaitinkite puodą, supilkite vandenį, sviestą, druską, cukrų ir vanilės esenciją, gerai išmaišykite ir virkite ant stiprios ugnies.

    1 puodelis vandens, 3 šaukštai nesūdyto sviesto, 1 valgomasis šaukštas cukraus, ½ arbatinio šaukštelio vanilės esencijos, Žiupsnelis druskos

  • Kai tik vanduo užvirs, išjunkite ugnį, įpilkite maidos, mentele gerai išmaišykite ir suformuokite tešlą. Tešla bus tiršta ir lipni.

    1 puodelis maidos

  • Leiskite tešlai pailsėti 1-2 minutes arba tol, kol ji taps šilta liesti.

  • Perkelkite tešlą į vamzdžių maišelį ir stumkite tešlą žemyn, užsandarinkite atvirą maišelio galą sukdami.

  • Kepimui paimkite gilią keptuvę arba kadai su pusantro centimetro aliejaus. Kai aliejus bus vidutiniškai karštas, pradėkite pilti 3–4 colių ilgio churros į aliejų ir peiliu nupjaukite galus. Žr. 2 pastabą

    Aliejus giliam kepimui

  • Kepkite churros 2-3 minutes ant vidutinės ugnies retkarčiais apvoliodami. Kai jie taps traškūs ir auksiniai, perkelkite juos ant sietelio, kad nuvarvėtų visas aliejaus perteklius.

  • Aliejus turi būti vidutiniškai karštas, kad būtų užtikrintas tolygus churros kepimas. Vienoje porcijoje kepkite tik 5–6 churros, kad keptuvė neperpildytų.

  • Kol churros dar karštos, apvoliokite jas cinamono cukruje ir patiekite.

  1. Užuot tiesiogiai pilę churros į aliejų, taip pat galite pypkite churros ant pergamentinio popieriaus Ir tada kepkite juos aliejuje.
  2. Churros turi būti kepti tik ant vidutinė kaitra siekdami geriausių rezultatų.
  3. Churros turi būti apvoliojamos dangoje, kol jos yra vis dar karšta arba cinamono cukrus nepadengs churros.

Kalorijos: 125kcal, Angliavandeniai: 13g, Baltymai: 1g, Riebalai: 8g, Sotieji riebalai: 2g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 4g, Transriebalai: 0.1g, Cholesterolis: 8mg, Natris: 2mg, Kalis: 13mg, Pluoštas: 0.3g, Cukrus: 5g, Vitaminas A: 88TV, Vitaminas C: 0,003mg, Kalcis: 4mg, Geležis: 0.5mg





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -