Arbūzų pica – mano maisto istorija
Ieškote smagių užkandžių idėjų kitai vasaros vakarėliui? Ši arbūzų pica gali puikiai tikti! Itin greita ir beprotiškai gaivi – ši arbūzų vaisių pica tikrai patiks ir vaikams, ir suaugusiems!
Ieškote daugiau vasaros užkandžių? Išbandykite šiuos 50 ir daugiau lengvų vasaros patiekalų, kad gautumėte įkvėpimo!
Nesvarbu, ar tai vasaros vakarėlis suaugusiems, ar jūsų vaikų vasaros atostogų pasimatymas, ši arbūzo pica bus puikus užkandis! Įsivaizduokite tobulai traškius arbūzo skiltelius, užpiltus kreminiu sūrio padažu, o užpilus šviežiais vaisiais! Jis saldus, traškus ir beprotiškai gaivus – kaip tik toks dalykas, kurio norisi karštą vasaros dieną!
Priežastys, kodėl jums patiks šis receptas
- Suteikia linksmybių ir įtraukiančių žaidimo-pasimatymo veikla vaikams!
- Kreminis sūrio padažas padvigubėja vaisių panardinimas! Taigi nedvejodami išplakite didžiulę partiją ir patiekite su mėgstamais vaisiais visą savaitę
- Iš vieno arbūzo gaunama apie 12 porcijų, o tai reiškia, kad šį užkandį išplakti labai paprasta didelė minia
- Pritaikoma. Gamindami tai vakarėliui, galite turėti saują papildymo parinktys Jūsų svečiai gali pasirinkti paprastą ir individualizuotą versiją
- Pasistenkite – arbūzų picos griežinėliai šaldytuve išsilaiko keletą valandų
Ingredientai, kurių prireiks arbūzų picai
Kaip išsirinkti arbūzą
- Norėdami patikrinti, ar arbūzas prinokęs, laikykite jį prie ausies ir belskite adresu a kelios dėmės. Jei girdite gilų, rezonuojantį garsą, vadinasi, arbūzas prinokęs. Tačiau jei garsas yra tuščiaviduris, greičiausiai arbūzas nėra toks sultingas ir dar nevisiškai subrendęs.
- Įsitikinkite, kad pasirinkote a sunkus melionas. Kalbant apie arbūzus, kuo jie sunkesni, tuo geresnio skonio!
- Arbūzo išorė turėtų būti nuobodus ir neblizga. Arbūzas su blizgančia išore rodo, kad jis neprinokęs.
Kreminis sūrio padažas
Šis kreminis sūrio padažas yra paprastas grietinėlės sūrio, graikiško jogurto ir medaus mišinys. Tai glotnus ir šiek tiek saldus padažas, kuris sudaro šio arbūzų picos užpilo pagrindą. Tuo galite pakeisti graikišką jogurtą receptas su grietine kad būtų šiek tiek aštresnio skonio.
Geriausia šio kreminio padažo recepto dalis yra ta padvigubėja kaip panirimas! Man patinka gaminti didelę partiją, o likučius laikyti sandariame stikliniame inde šaldytuve ir nuolat patiekti su šviežiais vaisiais. Mano vaikai tai mėgsta ir yra labiau linkę valgyti savo vaisius be rūpesčių!
Dažnai užduodami klausimai
Saldūs, sultingi ir kąsnūs vaisiai geriausiai dera su arbūzų traškumu. Štai keletas idėjų jums:
– Mėlynė
– Kiwi
– Mango
– Vynuogės
– Vyšnia
– Nektarinas
– Avietė
– Braškių
– Slyva
– Oranžinė
absoliučiai! Arbūzo griežinėliai ir kreminis sūris šaldytuve išlieka švieži net per naktį. Tačiau vaisiai gali šiek tiek susitraukti. Taigi, jei dėl to nerimaujate, tiesiog paruoškite ingredientus praėjusią dieną ir surinkite prieš pat ruošdami patiekti.
Geriausi Richos patarimai, kaip pasigaminti geriausią arbūzų picą
- Šiame recepte yra minimalus ingredientų kiekis, todėl rekomenduoju naudoti švieži ir prinokę vaisiai už geriausią skonį ir tekstūrą.
- Venkite vaisių, kurie linkę rudas (pvz., bananai ir obuoliai), ypač jei tai darote vakarėliui ar iškylai.
- Šiam receptui geriausiai tinka arbūzai be sėklų. Tačiau galite lengvai naudoti įprastus arbūzus su sėklomis, kaip aš padariau čia.
- Rekomenduočiau naudoti apvalūs arbūzai nes šiai arbūzinei picai juos daug lengviau supjaustyti į skrituliukus.
Patikėkite, tai vienas iš tų receptų, kurie gali atrodyti keistai, bet užkandę yra tokie gaivūs ir skanūs, kad nėra sustojimo! Jei atsitiktinai gaminsite šį smagų ir gaivų užkandį/desertą, būtinai pasidalinkite savo nuotraukomis su manimi IG!
MYLI ŠIS RECEPTAS? Prenumeruokite mano naujienlaiškis ir pirmieji gaukite visus naujus receptus!
Arbūzų pica
Greita ir paprasta, ši arbūzų pica yra puikus vasaros patiekalas! Šis patiekalas, pagamintas iš sultingų arbūzo griežinėlių ir užpiltas kreminiu sūrio padažu ir šviežiais vaisiais, yra puikus užkandis ar vakarėlio užkandis 17 val.
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 12
Kalorijos: 260kcal
Instrukcijos
Kreminio sūrio padažo gaminimas
-
Vidutiniame dubenyje išplakite minkštą grietinėlės sūrį, graikišką jogurtą ir medų iki gražios ir vientisos masės. Ruošdami vaisius uždenkite ir atvėsinkite.
2 šaukštai grietinėlės sūrio, 2 šaukštai graikiško jogurto, 1 arbatinis šaukštelis medaus, 4 lašai lašai vanilės ekstrakto
Arbūzinės picos surinkimas
-
Arbūzą perpjaukite per pusę. Iš plačiausios arbūzo dalies iškirpkite du 1 colio storio apskritimus.
2 arbūzų diskai
-
Į lėkštę sudėkite arbūzų gabalėlius. Kiekvieną arbūzą supjaustykite į 6 skilteles.
-
Ant kiekvienos riekelės užtepkite po du šaukštus kreminio sūrio glaisto, atsargiai, kad nenubėgtų nuo krašto. Ant viršaus išdėliokite supjaustytus vaisius. Išsirinkite mėgstamus vaisius, būkite laukiniai!
2 nulupti ir supjaustyti kubeliais kiviai, 2 nulupti ir griežinėliais supjaustyti apelsinai, 30 mėlynių
-
Ant vaisių užlašinkite šiek tiek medaus (nebūtina). Arbūzų pica paruošta patiekti.
1 arbatinis šaukštelis medaus
Pastabos
- Rinkitės apvalų arbūzą, kad gautumėte didesnius skrituliukus picai. Arbūzas be sėklų geriausiai tinka pagal šį receptą, taip pat galite naudoti juos su sėklomis, kaip ir aš.
- Vaisių ar uogų asortimentas gali būti naudojamas kaip picos priedas. Venkite vartoti linkusių vaisių rudas kaip bananai ar obuoliai.
- Graikišką jogurtą galima pakeisti Grietinė.
- Medaus naudojimas suteikia malonumą glazūra ir skonis prie picos.
- Šiame recepte nurodytas kreminio sūrio glajus yra geras 2 arbūzų picos.
- Atšaldykite picos riekeles, jei turite kokių nors likučių. Tai išlieka gerai a keletas valandųpo to arbūzas pradeda sugerti padažą.
- Kreminio sūrio glajus išlieka šviežias sandariame inde, jei šaldytuve iki a savaitę.
Mityba
Kalorijos: 260kcal | Angliavandeniai: 63g | Baltymas: 5g | Riebalai: 2g | Sotieji riebalai: 1g | Polinesotieji riebalai: 0.5g | Mononesotieji riebalai: 1g | Cholesterolis: 3mg | Natris: 17mg | Kalis: 916mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 51g | Vitaminas A: 4365TV | Vitamino C: 84mg | Kalcis: 72mg | Geležis: 2mg