Udono pipirų makaronai – mano maisto istorija

Šie Udon Pepper Makaronai yra tobula tinginių mergaičių vakarienė! Su minkštais, tirštais ir kramtomaisiais makaronais, traškiomis daržovėmis, daugybe pipirų ir azijietiškų padažų šis patiekalas yra kupinas skonių ir tekstūrų!


Mėgstate indokiniečių receptus? Patikrinkite mano Traškus siūlų skydelis, Potli Samosa Wantons, Veg Spring Rolls, Oro gruzdintuvė grybų čili receptai.
Kadangi mėgstu saldų ir aštrų indokinietišką maistą, šie udon pipiriniai makaronai yra mano geriausias maistas! Tai toks dalykas, kurį norisi valgyti tiesiai iš keptuvės, sėdėdamas ant sofos ir mėgaudamas savo mėgstamą pasirodymą.
Tiršti ir kramtomi udon makaronai ir troškintos daržovės suteikia daug tekstūros kiekvienam kąsniui, o azijietiškų padažų mišinys suteikia autentišką indokinietišką skonį ir aromatą. Galiausiai, pipirinis karštis suteikia tobulą kiekvieno kąsnio užbaigimą.
Man patinka, kad šis udon makaronų receptas būtų greitas ir paprastas, bet jūs galite lengvai pridėti bet kokio pasirinkto baltymo kad šis patiekalas būtų naudingesnis!
Ingredientai, kurių reikės Udono pipirų makaronams gaminti


Dažniausiai užduodamas klausimas
Udon makaronai dažniausiai gaminami iš kvietinių miltų, druskos ir vandens. Jie žinomi dėl savo minkštos, kramtomos tekstūros ir dėl to, kad sugeria skonius neprarandant elastingumo.
Šiam receptui naudojau iš anksto išvirti udon makaronais, kuriuos parduotuvėse galima įsigyti vakuuminiuose maišeliuose. Šie makaronai yra labai subtilūs ir gali lengvai suskaidyti. Jei jie sulipę, tiesiog pamerkite juos į karštą vandenį, kad švelniai suskiltų, nesulaužydami.
Šie udono pipirų makaronai yra puikus šaldytuvo valymo receptas. Dauguma daržovių, pavyzdžiui, grybai, paprikos, kopūstai, brokoliai ir kt. (iš esmės viskas, ką naudotumėte kepdami keptuvėje), būtų puikus šio recepto papildymas.
Likę juodųjų pipirų udon makaronai gali būti laikomi šaldytuve sandariame inde iki 4 dienų. Tiesiog pašildykite mikrobangų krosnelėje kas 30 sekundžių, maišydami, kol iškeps. Taip pat galite pašildyti ant viryklės, kol iškeps. Jei makaronai atrodo per sausi, visada galite įpilti šiek tiek vandens, kad sureguliuotumėte konsistenciją.
Geriausi Richos patarimai, kaip paruošti šį receptą
- Šis receptas gali būti gana aštrus. Sureguliuoti juodųjų pipirų kiekis pagal jūsų asmeninę prieskonių toleranciją.
- Tu gali naudoti bet kokio tipo makaronai šiam receptui. Tačiau skirtingų makaronų kepimo laikas skiriasi, todėl būtinai atitinkamai pakoreguokite.
- Dauguma padažų, kuriuos naudojame pagal šį receptą, turi druskos. Paragaukite ir sureguliuokite kiek druskos įdedate į šį patiekalą, kitaip jis gali būti per sūrus.
- Jūs netgi galite pridėti vištienos, krevečių, paneer, tofu ar bet kurios kitos Jūsų pasirinktų baltymų kad šis receptas būtų naudingesnis.
Idėjų aptarnavimas
Šie udono pipirų kepiniai yra neįtikėtino skonio vien patys. Bet štai kaip galite padaryti jį įdomesnį, jei susirenkate daug žmonių arba jums reikia kažko sotesnio:


Tai vienas iš tų patogių receptų, kuriuos vieną kartą išbandę gaminsite dar ir dar. Šis receptas liudija, kad net iš paprastų, pagrindinių sandėliuko ingredientų galima paruošti skanų, skanų patiekalą! Jei išbandysite šį receptą, nepamirškite atsiųsti man savo pramogų per IG!
Žiūrėkite, kaip pasigaminti Udono pipirų makaronus
MYLI ŠIS RECEPTAS? Prenumeruokite mano naujienlaiškis ir pirmieji gaukite visus naujus receptus!


Juodieji pipirai Udon makaronai
Patogiausias maistas – šie Udon makaronai yra minkšti, tirštos, kramtomos tekstūros. Kiekvieną kartą, kai būnu vienas namuose, gaminu šį juodųjų pipirų udoną, kuris tinka visoms natoms. Keletas azijietiškų padažų, daržovių, daug šviežiai maltų juodųjų pipirų ir makaronų, kurie sugeria visus skonius!
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 1 porcija
Kalorijos: 993kcal
Instrukcijos
Pamerkite makaronus į verdantį vandenį ir druską 2–3 minutes ir atsargiai atskirkite, jei jie sulips. Makaronus perkoškite į sietelį ir atidėkite. Žr. 2 pastabą.
200 gramų greitai paruošiamų šviežių Udon makaronų, 2 puodeliai verdančio vandens
Wok keptuvėje įkaitinkite aliejų, 30 sekundžių sudėkite svogūnus ir česnaką. Suberkite grybus ir brokolius ir išmaišykite – pakepinkite 2-3 minutes, kol suminkštės.
1 ½ šaukšto kepimo aliejaus, 1 valgomasis šaukštas susmulkintų svogūnų baltymų, ¾ puodeliai brokolių floretų, 2 arbatiniai šaukšteliai malto česnako, 1 puodelis pjaustytų grybų
Įpilkite makaronų kartu su sojos padažu, austrių padažu, medumi, ryžių actu, kečupu ir juodaisiais pipirais ir maišydami pakepinkite minutę ar dvi, kol padažai aptrauks makaronus. Jei reikia, įpilkite šlakelį vandens.
1 valgomasis šaukštas tamsaus sojų padažo, 1 valgomasis šaukštas austrių padažo, 1 arbatinis šaukštelis medaus, 2 arbatiniai šaukšteliai ryžių acto, 1 arbatinis šaukštelis kečupo, 2 ½ – 3 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų miltelių, 2 Šaukštai Vandens
Ant makaronų užpilkite smulkintų svogūnų žalumynų. Patiekite karštą.
1 valgomasis šaukštas susmulkintų svogūnų žalumynų
Pastabos
- Čia naudojami „udon“ makaronai yra iš anksto virti makaronai, kuriuos parduotuvėse galima įsigyti vakuuminiu būdu uždarytuose maišeliuose. Šie makaronai taip pat gali lengvai suskaidyti todėl nepersistenkite, kai jie sulipę. Mirkymas karštame vandenyje padeda jiems suskaidyti.
- Šiame recepte nurodytus makaronus galima pakeisti su bet kokiais jūsų pasirinktais makaronais. Paruoškite makaronus pagal pakuotės instrukcijas ir atidėkite.
- Būk atsargiai dėdami papildomos druskos nes visi padažai yra prikrauti druskos.
- Dauguma maišyti kepti daržoves dirbti su šiais makaronais. Aš taip pat naudoju juos kaip priemonę šaldytuve esantiems šansams ir galams išnaudoti.
Mityba
Kalorijos: 993kcal | Angliavandeniai: 158g | Baltymas: 38g | Riebalai: 27g | Sotieji riebalai: 2g | Polinesotieji riebalai: 6g | Mononesotieji riebalai: 13g | Trans-riebalų: 0.1g | Natris: 5162mg | Kalis: 711mg | Pluoštas: 16g | Cukrus: 29g | Vitaminas A: 598TV | Vitamino C: 67mg | Kalcis: 104mg | Geležis: 2mg