Soya Curry | „Soya Nuggets Curry“

Nėra maisto prekių? Jokių problemų! Šis sojos karis kaskart ateina į gelbėjimą. Tai mūsų mėgstamiausias sveikas, daug baltymų kario, pagamintas iš tik sandėliuko kabių.

Mes visada namuose laikome dėžutę sojos gabaliukų, kad galėtume padaryti šį sojos karis! Tai paprastas, namų stiliaus receptas, kuris susidaro su minimaliu prep – jokiu dideliu šaltiniu, pjaustymu ir tt. Tai taip pat yra daug baltymų ir porų gerai su ryžiais ir su ryžiais ir su ryžiais, ir su ryžiais, ir roti/Paratha kad tai būtų tikrai sveikas valgis. Puikiai tinka toms savaitės naktims, kai esate žiupsnelis!
Norėdami pasigaminti šį karį, pirmiausia marinuojame sojos gabaliukus, o paskui juos virti svogūnų pomidorų padaže. Sojos gabaliukai sugeria visą padažą ir tampa tikrai minkšti ir skanūs.
Ingredientų apžvalga
Sojos gabaliukai – Aš naudoju „Nutella“ prekės ženklą. Šiam receptui būtinai naudokite sojos gabaliukus, o ne granules.
Žolelės ir prieskoniai – Be mūsų kuokštelinių prieskonių, šis receptas taip pat reikalauja, kad būtų pakeliamas vyriausias, kai kurie Kasuri meti ir švieži koriandro lapai, kad galėtų papuošti.
Varškė – Marinadui
Šis receptas tiesiogiai reikalauja 1 puodelio pomidorų tyrės (kurią galima gaminti su maždaug 4 vidutinio dydžio pomidorais), taip pat smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką.
Sojos gabaliukų pranašumai
Sojos gabaliukai yra tekstūruotas daržovių baltymas, pagamintas naudojant sojos miltus. Jie gerai veikia kaip mėsos pakaitalas tiek tekstūros, tiek baltymų vertės atžvilgiu.
- Sojos gabaliukai yra visiškas baltymų šaltinis! Šis receptas yra puikus pridėti prie savo savaitinių patiekalų planų, kaip pasiekti jūsų maistinių medžiagų tikslus.
- Tai taip pat yra geras augalinės geležies šaltinis. Jei laikysitės vegetariškos dietos, svarbu įtraukti įvairius tokius šaltinius, kad pasiektumėte optimalų geležies suvartojimą. Atkreipkite dėmesį į sojos gabaliukus saikingai, nes jie vis dar yra apdorojami!
- Apskritai, sojos gabaliukuose yra mažai kalorijų ir riebalų, tačiau daug baltymų ir skaidulų. Ir kadangi mes visada juos laikome namuose, puiku padaryti šį sojų pupelių karis, kad būtų galima pridėti kitų baltymų šaltinių variacijų.
Dažnai užduodami klausimai
Aš to nerekomenduočiau! Šis receptas geriausiai tinka sojos gabaliukams. Jei ieškote daugiau tokių naminių stiliaus karių, išbandykite mano Lengvas vištienos karis arba Matar Paneer Curry.
Aš iš tikrųjų nesirogiu sojos gabaliukų šiam receptui, bet vietoj jų virti. Virkite juos 5 minutes, o tada leiskite jiems garuoti dar 10. Tai daro juos tikrai minkštu ir padeda sugadinti visą tą skanų karis!
Nors sojos gabaliukai yra puikus augalinių baltymų šaltinis, jie vis dar yra perdirbtas maisto produktas. Aš rekomenduoju tai valgyti saikingai, taip pat subalansuota kitų baltymų šaltinių dieta.


Jei ieškote lengvo, be šurmulio recepto, kurį reikia pagaminti per įtemptą savaitę, tai yra vienas! Visa šeima mėgaujasi šiuo „Soya Curry“ ir aš taip pat pastebiu, kad ji gerai, kai pakuojama ir priešpiečių dėžutei. Tai receptas, kurio tikrai norite turėti rankovę, kai jums to reikia.
Žiūrėkite, kaip padaryti „Soya Curry“ vaizdo įrašą
Neleiskite savo ekranui tamsėti
Puode su ½ šaukštelio druskos paimkite 3 puodelius vandens.
3 puodeliai vandens, ½ šaukštelio druskos
Kai vanduo užvirs, įpilkite sojos gabaliukų.
1 puodelis mini sojos gabaliukų
Virkite 5 minutes ir išjunkite ugnį. Uždenkite dangtį ir leiskite jam 10 minučių garuoti.
Nusausinkite soją ir išspauskite visą vandenį.
Virtą soją perkelkite į didelį dubenį.
Pridėkite visus ingredientus, paminėtus marinuoti ir gerai išmaišykite. marinuoti 30 minučių.
¼ šaukštelio ciberžolės, ½ šaukštelio aitriosios paprikos miltelių, ½ šaukštelio kalendros miltelių, ¼ šaukštelio kmynų miltelių, 1 arbatinis šaukštelis Kasuri Methi, 1 arbatinis šaukštelis imbiero česnako pastos, ½ puodelio varškės, ¼ šaukštelio druskos
Kadai ar keptuvėje įkaitinkite aliejų ir įpilkite „Hing & Charlic“. Rauginkite minutę.
2 šaukštai aliejaus, Žiupsnelis vyriausias, 5 skiltelės česnakai
Įpilkite svogūno ir pakepinkite, kol jie taps aukso rudos spalvos.
¼ puodelio smulkiai supjaustyto svogūno
Laikydami liepsną ant žemos, pridėkite visus prieskonių miltelius, suteiktus „The Gravy & Saute“ minutę.
¼ šaukštelio ciberžolės, 1 šaukštelio aitriosios paprikos milteliai, ½ šaukštelio kalendros miltelių, ½ šaukštelio kmynų miltelių, ½ arbatinis šaukštelis Garam masala
Įpilkite pomidorų tyrės ir virkite, kol aliejus atsiskirs nuo šonų.
1 puodelis pomidorų tyrė
Įpilkite marinuotos sojos ir gerai išmaišykite.
Toliau virkite, kol aliejus atsiskirs nuo šonų.
Įpilkite 1 puodelį vandens, uždenkite ir troškinkite 10 minučių arba tol, kol soja gerai iškeps.
1 puodelis vanduo, ¼ šaukštelio druskos
Įpilkite koriandro lapų, Kasuri Meti, gerai išmaišykite ir patiekite.
1 šaukštas smulkiai supjaustytų kalendros lapų, 1 šaukštas Kasuri meti
- Naudodamiesi „Mini Soya Nuggets“, įsitikinkite, kad jie sugeria masalas ir puikiai skonis kario metu. Jei nepasiekiate, galite naudoti įprastus sojos grynuolius ir marinuoti juos 1 valandą, o ne 30 minučių.
Šis straipsnis buvo ištirtas ir parašytas Navya Khetarpal.