Oro keptuvės šparagai – pora virėjų

Keletas prieskonių variacijų idėjų:
Jūs netikėsite, kaip lengva ir skanu gaminti Oro keptuvės šparagai! Dabar tai yra mano mėgstamiausias būdas virti šią žalią daržovę. Mitybos mieliai suteikia subtilų sūrio skonio, o estragonas suteikia subtilų žolelių natą.
Tai gali atrodyti keistai, bet aš niekada nebuvau toks į šparagus – kol šis receptas atsirado! Aš buvau iš tų žmonių, kuriuos šiek tiek atidavė jo kartaus skonio. Bet leiskite man pasakyti: „Air Fryer“ šparagai yra visai kitas rutulinis žaidimas. Jis pasirodo švelnus, sultingas ir beveik saldus, su paruduotais ir traškiais patarimais. Kiekvieną kartą, kai tai darome, įkvepiu ietis kaip prancūziškos bulvytės!
Alexas sukūrė šį receptą su dviem unikaliais prieskoniais – neginčijamomis mielėmis ir „Tarragon“ – ir tai sukuria stebėtinai skanų skonio derinį! Juos verta kauptis jūsų sandėliuke, jei to dar nepadarote. Mitybos mieliai suteikia subtilų sūrio skonio be pieno, o „Tarragon“ pateikia subtilų žolelių natą. (Mes reguliariai sandėliuojame mitybos mieles, kad purtytume pūsti kukurūzus, todėl tai yra absoliučiai kitas lygis.😊) Galite pakeisti kitus pagardus!
⭐ „Air Fryer“ rekomendacija: Mes vėluojame į „Air Fryer“ žaidimą, tačiau mes labai patenkinti savo! Mes naudojame Ši oro keptuvėkuriame yra labai didelis krepšelis, todėl galite iškepti didesnius kiekius vienu metu.
Daugybę kartų pagaminus „Air Fryer“ šparagus mūsų bandomojoje virtuvėje, aš pasirinkau keletą gudrybių, kurios daro didelę įtaką galutiniam rezultatui:
Nors mitybos mielės ir Tarragonas sukuria neįtikėtiną derinį, kurį Alexas ir aš mėgstu, „Air Fryer“ šparagai yra neįtikėtinai universalūs. Čia yra keletas skanių būdų jį pagardinti:
Kaip ir daugelyje daržovių, oro šepetėliai yra absoliučiai geriausi, kai švieži iš oro keptuvės. Jei turite likučių, štai ką su jais daryti:
Šis „Air Fryer“ šparagų receptas yra vegetariškas, veganiškas, augalų, be pieno ir be glitimo.
Įkaitinimas maždaug 5 minutes padeda užtikrinti net virimą ir geresnį šparagų parudymą.
Šparagai turėtų būti ryškiai žali, švelniai, kai pradurta šakute, ir šiek tiek paruduos ir traškūs ant galiukų. Tikslus laikas priklauso nuo jūsų ieties storio.
Skirtingai nuo įprasto krosnies skrudinimo, jums nereikia atskirai apversti kiekvienos ieties. Tačiau purtant krepšį pusiaukelėje virimo metu (maždaug 4 minučių žymė), padeda užtikrinti net virimą.
Nors mitybos mieliai nėra būtini, jis suteikia šiam receptui unikalų „sūrio“ skonį be pieno. Jį galite rasti daugumoje sveiko maisto parduotuvių, gerai aprūpintų maisto prekių parduotuvių (dažnai natūralaus maisto skyriuje) arba internetu. Jei jo neturite, galite pakeisti parmezano sūrį arba tiesiog mėgautis šparagais tik druskos ir citrinos išspaudimo.
Jei neturite „Tarragon“, tiesiog praleiskite jį ir vis tiek mėgaukitės skaniais oro keptuvėmis. Paklausiau Alekso, ar galėtum naudoti kitą džiovintą žolelę, tačiau jis nurodė, kad „Tarragon“ mišiniai labai gerai ir jis nerekomenduotų net krapų ar raudonėlio (nors esate laukiami eksperimento!).
Taigi, apsvarstykite šią oro keptuvę ir Šparagų skeptikas (aš) pasirodė neteisingas! Oro kepiklis daro skaniausią skonį, dėl kurio šias žalias ietis yra toks pat priklausomus kaip prancūziškos bulvytės, lengvas garnyras tiek savaitės nakties vakarienėms, tiek ypatingoms progoms. Mitybos mielių ir „Tarragon“ derinys, kurį sukūrė Aleksas, suteikia tokį unikalų ir skanų skonį – praneškite mums, ką galvojate komentaruose žemiau!
SpausdintiNiekada nepatikėsite, kaip lengva ir skanu gaminti „Air Fryer“ šparagus – puikų greitą garnyrą! Viskas, ko jums reikia, yra 10 minučių ir keli paprasti ingredientai. Dabar tai yra mano mėgstamiausias būdas virti šią žalią daržovę! Mitybos mieliai suteikia subtilų sūrio skonio, o estragonas suteikia subtilų žolelių natą.
Keletas prieskonių variacijų idėjų:
Keletas prieskonių variacijų idėjų:
Jūs netikėsite, kaip lengva ir skanu gaminti Oro keptuvės šparagai! Dabar tai yra mano mėgstamiausias būdas virti šią žalią daržovę. Mitybos mieliai suteikia subtilų sūrio skonio, o estragonas suteikia subtilų žolelių natą.
Tai gali atrodyti keistai, bet aš niekada nebuvau toks į šparagus – kol šis receptas atsirado! Aš buvau iš tų žmonių, kuriuos šiek tiek atidavė jo kartaus skonio. Bet leiskite man pasakyti: „Air Fryer“ šparagai yra visai kitas rutulinis žaidimas. Jis pasirodo švelnus, sultingas ir beveik saldus, su paruduotais ir traškiais patarimais. Kiekvieną kartą, kai tai darome, įkvepiu ietis kaip prancūziškos bulvytės!
Alexas sukūrė šį receptą su dviem unikaliais prieskoniais – neginčijamomis mielėmis ir „Tarragon“ – ir tai sukuria stebėtinai skanų skonio derinį! Juos verta kauptis jūsų sandėliuke, jei to dar nepadarote. Mitybos mieliai suteikia subtilų sūrio skonio be pieno, o „Tarragon“ pateikia subtilų žolelių natą. (Mes reguliariai sandėliuojame mitybos mieles, kad purtytume pūsti kukurūzus, todėl tai yra absoliučiai kitas lygis.😊) Galite pakeisti kitus pagardus!
⭐ „Air Fryer“ rekomendacija: Mes vėluojame į „Air Fryer“ žaidimą, tačiau mes labai patenkinti savo! Mes naudojame Ši oro keptuvėkuriame yra labai didelis krepšelis, todėl galite iškepti didesnius kiekius vienu metu.
Daugybę kartų pagaminus „Air Fryer“ šparagus mūsų bandomojoje virtuvėje, aš pasirinkau keletą gudrybių, kurios daro didelę įtaką galutiniam rezultatui:
Nors mitybos mielės ir Tarragonas sukuria neįtikėtiną derinį, kurį Alexas ir aš mėgstu, „Air Fryer“ šparagai yra neįtikėtinai universalūs. Čia yra keletas skanių būdų jį pagardinti:
Kaip ir daugelyje daržovių, oro šepetėliai yra absoliučiai geriausi, kai švieži iš oro keptuvės. Jei turite likučių, štai ką su jais daryti:
Šis „Air Fryer“ šparagų receptas yra vegetariškas, veganiškas, augalų, be pieno ir be glitimo.
Įkaitinimas maždaug 5 minutes padeda užtikrinti net virimą ir geresnį šparagų parudymą.
Šparagai turėtų būti ryškiai žali, švelniai, kai pradurta šakute, ir šiek tiek paruduos ir traškūs ant galiukų. Tikslus laikas priklauso nuo jūsų ieties storio.
Skirtingai nuo įprasto krosnies skrudinimo, jums nereikia atskirai apversti kiekvienos ieties. Tačiau purtant krepšį pusiaukelėje virimo metu (maždaug 4 minučių žymė), padeda užtikrinti net virimą.
Nors mitybos mieliai nėra būtini, jis suteikia šiam receptui unikalų „sūrio“ skonį be pieno. Jį galite rasti daugumoje sveiko maisto parduotuvių, gerai aprūpintų maisto prekių parduotuvių (dažnai natūralaus maisto skyriuje) arba internetu. Jei jo neturite, galite pakeisti parmezano sūrį arba tiesiog mėgautis šparagais tik druskos ir citrinos išspaudimo.
Jei neturite „Tarragon“, tiesiog praleiskite jį ir vis tiek mėgaukitės skaniais oro keptuvėmis. Paklausiau Alekso, ar galėtum naudoti kitą džiovintą žolelę, tačiau jis nurodė, kad „Tarragon“ mišiniai labai gerai ir jis nerekomenduotų net krapų ar raudonėlio (nors esate laukiami eksperimento!).
Taigi, apsvarstykite šią oro keptuvę ir Šparagų skeptikas (aš) pasirodė neteisingas! Oro kepiklis daro skaniausią skonį, dėl kurio šias žalias ietis yra toks pat priklausomus kaip prancūziškos bulvytės, lengvas garnyras tiek savaitės nakties vakarienėms, tiek ypatingoms progoms. Mitybos mielių ir „Tarragon“ derinys, kurį sukūrė Aleksas, suteikia tokį unikalų ir skanų skonį – praneškite mums, ką galvojate komentaruose žemiau!
SpausdintiNiekada nepatikėsite, kaip lengva ir skanu gaminti „Air Fryer“ šparagus – puikų greitą garnyrą! Viskas, ko jums reikia, yra 10 minučių ir keli paprasti ingredientai. Dabar tai yra mano mėgstamiausias būdas virti šią žalią daržovę! Mitybos mieliai suteikia subtilų sūrio skonio, o estragonas suteikia subtilų žolelių natą.
Keletas prieskonių variacijų idėjų:
Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -