Kokosų pudingas su ananasų želė

Kreminis, kokoso pudingas atitinka ananasų želė aitrumą – šis kokosų pudingas su ananasų želė yra visiškas skonis ir tekstūros malonumas!

Pasisveikinkite su naujausiu desertu mieste Diwali laiku! Šis kokosų pudingas su ananasų želė yra nepanašus į nieką, ką anksčiau valgėte. Jis yra kreminis, gaivus, kokosinis, o želė yra tokia pati, kokia yra Mogu Mogu buteliuke!
Tai paprastas desertas, kuriam naudojama tik sauja ingredientų ir kuris paruošiamas per 20 minučių. Neleiskite, kad tai jūsų apgautų, nes šis desertas jaučiasi kaip vakarėlis burnoje!
Šį nuostabų desertą dedame į stiklines, o tai tikrai padidina jų patrauklumą ir atrodo nuostabiai ant Diwali desertų stalo. Šį desertą tikrai būtina paragauti!
Kokosų pudingas su ananasų želė ingredientais apžvalga
Nors šio deserto sudedamosios dalys nėra visiškai pagrindinės sandėliuko sudedamosios dalys, jų nesunku įsigyti ir internete, ir parduotuvėse.
Pradedame nuo maisto gaminimo kartu paruoštas ananasų minkštimas, vandens ir agaras agaras kol mišinys sutirštės. Tada, prieš pjaustydami kubeliais, leidžiame šiam mišiniui sustingti.
Norėdami pagaminti kokosų pudingą, tiesiog suplakame minkštą kokoso minkštimą (coconut malai), cukrų, pieną ir šviežią grietinėlę iki vientisos masės.
Dažnai užduodami klausimai
absoliučiai! Šį desertą galite lengvai pasigaminti praėjusią dieną, o kokosų pudingą ir ananasų želė atskirai laikyti šaldytuve, kol būsite pasiruošę patiekti.
Jei laikomas sandariame inde šaldytuve, šis desertas lengvai išlieka šviežias iki 2-3 dienų.
Nors niekada nebandžiau su niekuo kitu, bet manau, kad šis desertas tiks ir su braškių ar mėlynių želė.


Jei ieškote paprasto deserto, kuris vis dar turi puikų skonį, ieškokite daugiau nei šis kokosų pudingas ir ananasų želė. Patikėk manimi, tai tikrai džiugina minią!
Jei norite daugiau nuostabių Diwali desertų, peržiūrėkite mano Apelsinų Makhana pudingas, Naminis Jalebisir tai skanu Šventinis Rice Kheer.
Nepamirškite atsiųsti savo pramogų ar tiesiog Diwali vakarėlio stalo nuotraukų mano IG @my_foodstory
Neleiskite ekranui užtemti
Ananasų želė gaminimas
Į keptuvę supilkite ananasų minkštimą, vandenį ir agarą ir išmaišykite. Įjunkite ugnį ir maišydami užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite 7-8 minutes, retkarčiais pamaišydami.
½ puodelio ananasų minkštimo, ½ stiklinės vandens, ½ arbatinio šaukštelio agaro agaro miltelių
Supilkite ananasų želė mišinį į lėkštę/dėklą ir šaldykite bent 1 val.
Kai želė sustings, prieš patiekdami supjaustykite ½ cm kubeliais.
Kokosų pudingo gaminimas
Į trintuvą sudėkite minkštą kokoso minkštimą, cukrų, grietinėlę ir pieną ir sutrinkite iki vientisos masės.
½ puodelio minkšto kokoso minkštimo, 1½ šaukšto cukraus, ¾ puodelio pieno, ¼ puodelio šviežios grietinėlės
Šaldykite bent 1 val.
Norėdami patiekti, į dubenį suberkite ananasų želė gabaliukus ir užpilkite kokosų pudingu. Mėgaukitės!
Kalorijos: 249kcal, Angliavandeniai: 38g, Baltymai: 2g, Riebalai: 10g, Sotieji riebalai: 7g, Polinesotieji riebalai: 0.3g, Mononesotieji riebalai: 2g, Cholesterolis: 22mg, Natris: 39mg, Kalis: 151mg, Pluoštas: 1g, Cukrus: 28g, Vitaminas A: 293TV, Vitaminas C: 4mg, Kalcis: 77mg, Geležis: 0.5mg