Kadhi Pakoda | Pandžabi Kadhi Pakora

Šiaurės Indijos vasaros patiekalas kadhi pakoda yra varškės ir bezano mišinys, grūdintas žolelėmis, prieskoniais ir apibarstytas panardintais svogūnų apkepomis. Jis aštrus, rūgštus ir puikiai dera su karštais ryžiais.


Kadhi pakoda yra vienas iš tų greitų ir lengvų patogių patiekalų, su kuriais niekada nesuklysite. Jis yra subtiliai pagardintas ir aitraus skonio, kuris patenka į visas reikiamas vietas, kai trokštate ko nors naudingo. Šis receptas patiks visai šeimai!
Kadhi paprastai patiekiamas su karštais ryžiais kaip kadhi chawalbet jis puikiai skanus su naan ir roti (ir dar geriau kitą dieną kaip likučiai TJO!)
Ingredientai, kurių prireiks gaminant Kadhi Pakoda
Kadhi ir grūdinimui:


Dėl pakodos:


Kaip padaryti Kadhi Pakoda
- Dėl gaminant varškės ir pupelių mišinį, geriausia naudoti rūgščią varškę. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai palikti varškę keletą valandų kambario temperatūroje prieš supilant į mišinį. Per daug paprasta.
- Į padaryti padažą, išvirsime varškės ir pupelių mišinį su šiek tiek aromatinių medžiagų ir prieskonių, troškindami ir maišydami, kad padažas sutirštėtų. Ši stora tekstūra būdinga klasikinei Pandžabų Kadhi Pakodai!
- Kol padažas verda, gaminame a greita pakoda tešla ir kepkite giliai iki auksinės rudos spalvos. Šiam receptui geriausiai tinka mažos, laimo dydžio pakodos. Norėdami suteikti daugiau skonio ir aštrumo, užbaigiame Kadhi su žolelių ir prieskonių grūdinimas. Mes negalime atsigaivinti šiuo receptu!
Dažnai užduodami klausimai
Kadhi pakoda gaminama naudojant gramų miltų ir rūgščios varškės mišinį, kad susidarytų padažas su svogūnų trintuve. pakodas.
Kadhi yra tradicinio Šiaurės Indijos patiekalo, gaminamo naudojant bezaną ir varškę, pavadinimas. Karis reiškia bet kokį padažą, kuris buvo virtas ir pagardintas prieskoniais – į kurį pridėta daržovių ir mėsos.
Štai keli žingsniai, kurių galite imtis, kad įsitikintumėte, jog jūsų kadhi nesuskils:
1. Įsitikinkite, kad naudojama varškė yra kambario temperatūra
2. Įsitikinkite, kad varškės-bezano mišinys yra vientisas, be gumuliukų ir plonos konsistencijos.
3. Į puodą pildami varškės ir pupelių mišinį laikykite žemą ugnį – aukšta temperatūra sukels mišinį. varškė.
4. Verdant nuolat maišykite
absoliučiai! Galite praleisti pakodas arba pridėti keletą boondi už panašų traškėjimą.
Taip. Kadhi gerai užšąla – tiesiog būtinai užšaldykite kadhi ir pakodas atskirai. Paruošę patiekti, leiskite kadi sušilti iki kambario temperatūros, tada įkaitinkite keptuvėje. Šiame etape rekomenduoju įpilti daugiau vandens, kad sureguliuotumėte konsistenciją, nes tiesiai iš šaldiklio jis bus gana tirštas.
Geriausi Ričos patarimai Padaryti Kadhi Pakoda
- Būtinai naudokite rūgščios varškės Šiam receptui pasiekti geriausių rezultatų. Palikite varškę porą valandų kambario temperatūroje, kad ji suirtų. Jei kadhi gamybai naudojate įprastą varškę / jogurtą, įpilkite šiek tiek citrinos sultys arba sausi mango milteliai prie kadhi, kai jis iškeps.
- Galite pakepti/kepti ore, o ne giliai kepti – tiesiog į tešlą įpilkite porą šaukštų aliejaus ir kepkite 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje, kol jos taps traškios ir auksinės spalvos. Taip pat turiu keptų svogūnų Pakoda receptą, kuris čia puikiai tiktų!
- Kadhi būtinai gerai išvirkite. Šis kadhi gauna savo parašą kremiškumo ir skonio nuo šio žingsnio!
- Šį karį geriausia mėgauti tirštu, tačiau atkreipkite dėmesį, kad jis tirštėja ir vėsdamas. Prieš patiekdami įpilkite vandens, kad sureguliuotumėte konsistenciją pagal savo skonį.


Kitą kartą, kai trokštate tikrai sveiko maisto, išbandykite šį Kadhi Pakoda receptą! Mėgaukitės su traškiais žaliais aitriaisiais pipirais ir žaliu svogūnu ant šono, kad gautumėte geriausią patirtį, ir pasimatysime, kai grįšite prie šio recepto ir gaminsite jį vėl ir vėl ir vėl :')
Jei tai padarysi, atsiųsk man savo pramogas IG!
MYLI ŠIS RECEPTAS? Prenumeruokite mano naujienlaiškis ir pirmieji gaukite visus naujus receptus!


Pandžabis Kadhi Pakoda
Pandžabų Kadhi Pakoda yra aštrus, rūgštus ir aštrus. Jis skiriasi nuo kitų kadhi pakodi versijų, nes jame naudojami prieskoniai, svogūnai, česnakai ir pomidorai. Derinkite su garuose virtais ryžiais, kad gautumėte aukščiausios kokybės maistą!
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 6 Portiona
Kalorijos: 312kcal
Instrukcijos
Besan Gravy:
-
Dideliame puode arba kadai įkaitinkite 2 šaukštus ghi. Suberkite kmynų sėklas ir ožragės sėklas, o kai jos sutraškės, suberkite kario lapelius ir sveikus Kašmyro raudonuosius čili. Įdėkite vyrį ir virkite 10 sekundžių.
-
Dabar sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir kepkite, kol jie taps šviesiai auksiniai.
-
Sudėkite susmulkintą imbierą ir česnaką, pakepinkite 2 minutes ir sudėkite pomidorus. Kepkite, kol pomidorai taps minkšti ir minkšti.
-
Nuolat maišydami įpilkite pupelių mišinio. Toliau maišykite mišinį, kol užvirs. Jei mišinys nemaišomas, kadhi gali suskilti.
-
Kai tik užvirs, sumažinkite ugnį iki ugnies ir virkite 25 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Pakodai:
-
Į dubenį sudėkite visus pakodos ingredientus, išskyrus vandenį ir aliejų, ir gerai išmaišykite, geriausia rankomis. Po šaukštą įpilkite vandens ir gerai išmaišykite, kad gautumėte šviesią tešlą, kuri padengtų visus svogūnus.
-
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų kepimui. Kai aliejus bus vidutiniškai karštas, paimkite mažus kaušelius pakodos (laimo dydžio) ir įmeskite juos į aliejų.
-
Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite juos į lėkštę ir atidėkite.
Grūdinimo/Tadkos gaminimas
-
Kol kadhi pakori verda, nedidelėje keptuvėje įkaitinkite ghi. Įpilkite kmynų sėklų ir sveikų sausų raudonųjų paprikų. Kai sėklos sutraškys, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir suberkite Kašmyro raudonųjų čili miltelius ir vyrį. Nedelsdami užpilkite tadką ant kadi. (Nedelskite, nes raudonieji čili milteliai gali sudeginti)
-
Papuoškite smulkintais kalendros lapeliais ir mėgaukitės kadhi pakoda su ryžiais!
Pastabos
- Kadhis vėsdamas tirštėja, todėl add vandens, kad sureguliuotumėte konsistenciją kaitinant kadhi.
- Kadhi pakoda gali būti pagaminta iš anksto. Supilkite tadka prieš patiekiant.
- Tadka / grūdinimo žingsnis suteikia malonumą spalva ir skonis kadhi, todėl žinokite, praleiskite šį veiksmą.
- Kadhi geriausiai mėgaujasi karšta. Tačiau jei turite kokių nors likučių, jie išliks švieži iki 3 dienas, kai yra šaldytuve.
Mityba
Kalorijos: 312kcal | Angliavandeniai: 15g | Baltymas: 9g | Riebalai: 25g | Sotieji riebalai: 9g | Polinesotieji riebalai: 3g | Mononesotieji riebalai: 9g | Trans-riebalų: 0,04g | Cholesterolis: 39mg | Natris: 565mg | Kalis: 246mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 426TV | Vitamino C: 38mg | Kalcis: 184mg | Geležis: 2mg
Šį straipsnį ištyrė ir parašė Navya Khetarpal