Hummus padažas – pora gamina maistą
Ar žinojote, kad iš humuso galite pasigaminti salotų padažą? Tai greita ir paprasta humuso padažas hack puikiai tinka gaminant naminį salotų padažą ar padažą tik iš 3 ingredientų!
Didžiąją savo, kaip kulinarinių knygų ir receptų rašytojo, karjeros dalį bandžiau įtikinti žmones gaminti naminius salotų užpilus ir padažus. Nors vis dar esu 100% toje stovykloje, suprantu, kodėl daug lengviau pirkti parduotuvėje. Kai aš ruošiu receptą, nieko nėra labiau nuslopinančio už padažo ar padažo receptą, kuriame naudojamas ilgas ingredientų sąrašas arba maišytuvas!
Štai mūsų naujas įsilaužimas: humuso padažas! Taip, galite naudoti tą įsigytą kubilą (arba naminį, jei turite) kaip 3 ingredientų recepto pagrindą. Naudokite jį kaip humuso salotų padažą žalumynams arba net humuso padažą patiekalams iš dubenėlio. Tai toks smagus triukas!
Naudokite kokybišką humuso prekės ženklą
Štai svarbiausias dalykas apie šį humuso padažą: būtinai naudokite kokybišką humuso prekės ženklą! Siūlome vengti populiaraus „Sabra“ prekės ženklo: skonis turi stiprų cheminį poskonį (galbūt dėl citrinų rūgšties, naudojamos kaip konservantas, bent jau pagal Reddit).
Būtinai naudokite kreminio, aštraus ir švelnaus skonio humuso prekės ženklą. Eksperimentuokite, kad surastumėte jums patinkantį prekės ženklą. (Turime keletą mums patinkančių, į kuriuos galime atsakyti komentaruose, jei susidomėjote!)
Patarimai, kaip gaminti humuso padažą
Šis humusinis padažas yra daugiau idėja nei griežtas receptas, todėl turėkite tai omenyje gamindami! Viskas priklauso nuo kiekio reguliavimo, kad gautumėte reikiamą konsistenciją ir skonį. Vėlgi, būtinai naudokite kokybišką humuso prekės ženklą. Štai keletas pastabų:
- Naudokite daugiau skysčių, jei jo konsistencija nepasiekia šlapdriba. Galite įpilti daugiau citrinos sulčių arba vandens.
- Jei norite, pagardinkite žiupsneliu druskos arba cukraus. Visi humuso prekės ženklai skiriasi, todėl jums gali prireikti druskos. Jei skonis per rūgštus, įberkite žiupsnelį cukraus, kad subalansuotumėte.
Likučių saugojimas
Šis humuso padažas šaldytuve laikomas iki 5 dienų. Kai šalta, jis sutirštėja, todėl galite pašildyti iki kambario temperatūros ir, jei reikia, įpilti šiek tiek vandens, kad susidarytų konsistencija, kuri galėtų lašėti.
Humuso padažo panaudojimo būdai
Hummus padažas tinka ne tik salotoms, bet ir dubenėliams, panardinimui ir kt.! Štai keletas įdomių idėjų:
Dietos užrašai
Šis humuso padažas yra vegetariškas, veganiškas, augalinis, be pieno ir glitimo.
Spausdinti
Aprašymas
Ar žinojote, kad iš humuso galite pasigaminti salotų padažą? Šis greitas ir paprastas humuso užpilas puikiai tinka gaminant naminį salotų padažą ar padažą tik iš 3 ingredientų!
- ½ puodelio aukštos kokybės humusas (venkite Sabra)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 2 šaukštai citrinos sulčių (jei reikia daugiau vandens)
- Sumaišykite ingredientus vidutiniame dubenyje. Paragaukite ir, jei norite, galite pridėti žiupsnelį ar du druskos arba cukraus, kad subalansuotumėte skonį.
- Laikoma iki 5 dienų šaldytuve; atvėsęs jis sutirštėja, todėl pašildykite iki kambario temperatūros ir (arba) įpilkite šiek tiek vandens, jei reikia, kad susidarytų konsistencija, galinti lašėti.
- Kategorija: Persirengimas
- Metodas: Jokio virėjo
- Virtuvė: Salotos
- Dieta: Veganas
Daugiau padažo receptų
Norite daugiau apsirengimo idėjų? Kai kurie iš mūsų mėgstamiausių salotų padažo receptų yra šis naminis Cezario padažas, Green Goddess padažas, kalendros laimo padažas, balzaminis vinigretas, itališkas padažas ir salsos užpilas.