21 indokiniečių receptas – mano maisto istorija
Šiandien noriu su jumis pasidalinti savo mėgstamiausiais, paprastais indokiniečių receptais. Yra makaronų, ryžių, užkandžių, šoninių; taigi čia yra kažkas kiekvienam! Be to, visi šie receptai yra lengvai paruošiami, paruošti per mažiau nei 30 minučių ir be galo skanūs. Manau, kad tau tai patiks!
Manau, kad yra labai mažai virtuvių, kurios būtų tokios skanios ir kupinos skonio kaip indokinų. Tačiau tai ne vienintelė priežastis, kodėl tai viena iš mano mėgstamiausių virtuvių. Mėgstančiam greitai ir lengvai gaminti, bet puikaus skonio patiekalą, indokiniečių virtuvė puikiai tinka! Daugeliui indokinietiškų patiekalų reikia kelių sandėliuko kuokštelių, paprastai paruošti užtrunka tik 30 minučių, be to, jie pasižymi skoniu ir tekstūra.
Tai yra pagrindinė priežastis, kodėl mano savaitės maitinimo plane paprastai rasite bent 2 indo-kinų patiekalus. Ir aš esu tikras, kad jie bus ir jūsų, kai tik suprasite, kokie jie tobuli, ypač po ilgos darbo dienos!
Daržovių indo-kinų vakarienės idėjos
Vienos keptuvės daržovės makaronai ir Mandžiūrijos kepsnys (indo kinų)
Pagaminti vegetariški Hakka makaronai ir Mandžiūrijos makaronai vienoje keptuvėje yra labai paprasti ir geriausias indokinietiškas derinys!
Peržiūrėkite šį receptą
Veg Manchurian receptas
„Veg Manchurian“ yra paprastas indo kinų receptas, kuris yra aštrus, aštrus, rūgštus, aštrus ir kupinas umami. Tai populiarus indo kinų receptas, kuris puikiai dera su keptais ryžiais arba hakka makaronais.
Peržiūrėkite šį receptą
Saldžiarūgščios daržovės su traškiais makaronais
Traškios daržovės saldžiame, aštriame ir aštriame padaže su drąsiais skoniais virš traškių keptų makaronų lovos.
Peržiūrėkite šį receptą
Čili česnakai kepti ryžiai
Geriausias būdas likusius ryžius paversti kažkuo ypatingu. Svarbiausia yra aitriųjų paprikų česnakų pasta, kuri gaminama nuo nulio – labai mažai pastangų, tačiau ji tikrai prideda dūmingumo ir to išskirtinio aštraus, aitriosios paprikos skonio keptiems ryžiams.
Peržiūrėkite šį receptą
Kinų stiliaus panelė Kathi Roll
Skanus gatvės stiliaus indiškas užkandis – šie Kathi suktinukai užpildyti aitriosios paprikos įdaru, įdarytu dribsniu, traškia paratha
Peržiūrėkite šį receptą
Oro gruzdintuvė grybų čili
Daržovėse kepti ryžiai
Šis 10 minučių daržovėse keptų ryžių receptas yra išsigelbėjimas, kai šaldytuve yra tik gabaliukai. Tai puikus šaldytuvo valymo patiekalas ir puikus būdas panaudoti likusius ryžius. Įdėkite keptą kiaušinį ir gausite greitą, lengvą vakarienę!
Peržiūrėkite šį receptą
Street Style Chilli Paneer
Lengvai pasigaminkite gatvės stiliaus aitriųjų paprikų pipirų pagal šį receptą! Saldus, aštrus, aštrus su minkštais traškios panelės kubeliais – šis receptas yra nenugalimas!
Peržiūrėkite šį receptą
Restorano stiliaus vegetariški Hakka makaronai
Pagaminti restorano stiliaus hakka makaronus namuose yra lengviau, nei manote. Jums reikės wok keptuvės, makaronų, daržovių ir kelių paprastų padažų, kad galėtumėte atkurti šį receptą, kuris, tikiuosi, taps nauju mėgstamiausiu!
Peržiūrėkite šį receptą
Azijietiškas daržoves, sumaišytas
Super pagrindinis daržovių maišymo receptas, kuriame daržovės tikrai spindi! Gudrybė yra įsitikinti, kad viską paruošėte gaminti. Daržovės kepamos maišant ant stiprios ugnies, kad išliktų traškios ir apvoliotos skaniausiame padaže.
Peržiūrėkite šį receptą
Aštrūs čili česnako makaronai
Aštrūs ir kupini umami, šie čili česnakiniai makaronai verti valgyti! Greitai ir paprastai pakeisite šį receptą.
Peržiūrėkite šį receptą
Kepti ryžiai su degintais česnakais, grybais
Tikras grybų mylėtojų maistas – šie degintuose česnakiniuose grybuose kepti ryžiai paruošiami per 15 minučių ir supakuoti su skoniu!
Peržiūrėkite šį receptą
Mandžiūrijos soja
„Soya Manchurian“ yra skanus azijietiškas receptas, kuriame sojos gabalėliai supilami į saldų ir aštrų kinišką padažą. Geriausiai dera su hakka makaronais ir keptais ryžiais.
Peržiūrėkite šį receptą
Ne vegetariškos indo-kinų vakarienės idėjos
Restorano stiliaus drakono vištiena
„Dragon Chicken“ yra populiarus Indijos kinų užkandis su skrudintais anakardžių riešutais. Keptos vištienos juostelės apibarstomos prieskoniais, svogūnais ir pipirais aštriame, priklausomybę sukeliančiame padaže.
Peržiūrėkite šį receptą
Druska ir pipirai Vištiena
Greita ir paprasta vištiena su druska ir pipirais – pilna umami ir šiltų, pipirų skonių, dėl kurių jūsų burna dilgčios ir norėsite daugiau!
Peržiūrėkite šį receptą
Saucy Kung Pao vištiena
Šis Kung Pao vištienos receptas pasižymi dideliu, drąsiu čili skoniu, pridėtu trimis būdais. Yra daug padažo, kad ryžiai galėtų sugerti šio prieskonio ir pavirstų pagrindiniu patiekalu.
Peržiūrėkite šį receptą
Aštri Sichuan vištiena
„Szechuan Chicken“ yra traškus, aštrus kiniškas patiekalas išsinešimui, apibarstytas svogūnais ir pipirais, kad paruoštumėte greitą savaitės vakarienę. Trumpas ingredientų sąrašas, greitas paruošimas – tai savaitės vakarienės nugalėtojas.
Peržiūrėkite šį receptą
Lengva džiovinta kiniška čili vištiena
Lengvas Indijos kiniškos čili vištienos receptas. Taip kiekvieną kartą gausite kinišką restorano stiliaus čili vištieną! Jis saldus ir rūgštus, traškus ir aštrus. Galite gaminti ir su padažu, bet mūsų mėgstamiausias yra sausas.
Peržiūrėkite šį receptą
Teriyaki krevečių brokolių keptuvė (paruošta per 30 min.)
Žiūrėkite aukščiau pateiktą recepto vaizdo įrašą. Sveika Teriyaki krevečių brokolių keptuvė paruošiama per 30 minučių ir yra paprastas azijietiškas receptas, kai vakarienė norisi greitai. Pagaminta su naminiu teriyaki padažu, geriausia patiekti su garuose virtais ryžiais.
Peržiūrėkite šį receptą
Kiniški anakardžių vištienos makaronai, pakepinami
Kiniški anakardžių vištienos makaronai, maišomi, yra skanus jūsų mėgstamos anakardžių vištienos receptas. Traškūs vištienos gabaliukai ir makaronai sumaišomi su itin kvapniu, aštriu padažu ir skrudintais anakardžiais, kad patiekalas patiks visai šeimai!
Peržiūrėkite šį receptą
Chow Mein krevetės (valgis viename puode, 30 minučių)
Shrimp Chow Mein yra paprastas, vieno puodo patiekalas, kuriame gausu krevečių, šviežių daržovių ir skonio. Tai geriausias būdas paruošti savaitės vakarienę ant stalo per mažiau nei 30 minučių ir yra geriau nei išsinešti!
Peržiūrėkite šį receptą
Tai buvo vieni iš mano mėgstamiausių indokiniečių receptų, pasižyminčių tuo indokinietišku skoniu ir labai lengvai pagaminami. Jei gaminate kurį nors iš šių receptų, nepamirškite atsiųsti man savo pramogų per IG! Laimingo gaminimo!