Avalitonas Maragas | Avalitono sriuba

Trokšdami kažko turtingo ir paguodžiančio? Šis „Hyderabadi“ aviena „Marag“ yra skoninga, sultinio sriuba su švelniu aviena, riešutų skoniais ir aromatiniais prieskoniais – puikiai tinka vėsiems vakarams.

Šaltas vakaras su šiuo šiltu dubeniu ATLITAS MARAGASir šoninė traški duona – ko daugiau jums gali prireikti? Šis „Hyderabadi“ delikatesas yra sodri, sultinio sriuba su riešutų, česnakų skoniu ir „Fall-the-the-the-the-cons-the Tundton“ aviena.
Tai, kas iš tikrųjų išsiskiria, yra tai, kaip jis pagamintas; Slėgis virtas švelnumu, po to lėtai pritvirtintas giliai, sluoksniuotoms skoniams. Migdolų ir anakardžių mišinys sultiniui suteikia šilkinę tekstūrą, o sveiki prieskoniai atneša klasikinę šilumą. Tradiciškai tarnavo kaip vestuvių ir švenčių startuolis, „Mutton Marag“ yra geriausias patogus maistas.
Suporuokite jį su NaanasAr tandoori rotiAr ar net tik gabalas Traškiška duona Įsigyti kiekvieną paskutinį to Yummy kvapnaus sultinio lašą.
Kodėl jums patiks šis receptas
- Turtingas ir kvapnus: Prieskoninis sultinis, pilnas šilumos ir gylio.
- Konkurso aviena: Virimo slėgis užtikrina tirpstančią savo burnos mėsą.
- Lengva, bet įspūdinga: Paprasti ingredientai su dideliais skoniais.
ATLYVOS
- Kaulų aviena: Čiulpai sultine užpildo turtingumą.
- Sveiki prieskoniai: Cinamonas, kardamonas, gvazdikėliai ir įlankos lapai sukuria sudėtingus skonius.
- Riešutų pasta: Migdolų ir anakardžių pastos pridėkite šilkinę, kreminę tekstūrą.
- Šviežios žolelės: Koriandras ir mėtos pusiausvyra.
- Citrina: Galutinis suspaudimas padidina ryškumą.
Richos geriausi patarimai
- Naudokite „Bone-in Mutton“: padeda padaryti sultinio ritmą ir kvapnesnį
- Slėginis virėjas: Sumažinkite maisto gaminimo laiką ir padaro avieną švelniai.
- Lėtas troškimas: Ugdo visą skonio gylį.
- Nepraleiskite veržlės pastos: Tai sriuba suteikia savo parašo šilkinę tekstūrą.
Porą su Naanu, Tandoori roti arba traškiu duona.
Taip, bet sutrumpinkite virimo laiką, kai vištiena virsta daug greičiau nei aviena
Tradiciškai tai yra sunki mėsos sriuba, tačiau galite pridėti morkų, bulvių ar net butelių moliūgo, kad gautumėte papildomos tekstūros ir skonio.
„Maragas“ kilęs iš arabų kalbos, reiškiančio „sultinį“ arba „troškinį“. Šis patiekalas turi „Mughal“ įtaką ir yra populiarus startuolis Hyderabadi virtuvėje.

Kartą karališkasis pokylių patiekalas, „Mutton Marag“ tapo populiariu pasirinkimu šventėms ir jaukioms naktims. Turėdamas sodrią sultinį, švelnią mėsą ir aromatinius prieskonius, jis tikrai taps mėgstamu jūsų virtuvėje!
Išbandėte šį receptą? Pažymėk mane ant IG @my_foodstory Ir parodyk man savo skanius avienos dubenėlius Marag! 🍲✨
Žiūrėkite, kaip padaryti „Mutton Marag“ vaizdo įrašą
Neleiskite savo ekranui tamsėti
Įkaitinkite ghee slėginėje viryklėje, įpilkite ištisų prieskonių, minutę pakepinkite ant silpnos ugnies, įpilkite svogūnų, pakepinkite 3–4 minutes ant vidutinės ugnies, kol jie taps šviesiai rudos. Įpilkite žalių paprikų, imbiero česnako pastą kartu su 2 šaukštais vandens ir pakepinkite 2 minutes.
2 šaukštai ghee, 1 cinamono lazda, 4 gvazdikėliai, 1 Baylafas, 2 žalios kardamomos, 1 ½ puodelio supjaustytų svogūnų, 1 šaukštas imbiero česnako pasta, 5 puodeliai + 2 šaukštai vandens, 2 žalios paprikos
Įpilkite avienos ir 1 arbatinį šaukštelį druskos ir pakepinkite 5–6 minutes, kol aviena bus padengta aromatiniais ir taps šviesiai auksiniai.
½ kg kaulų avienos, 2 ¼ šaukštelio druskos
Įpilkite 2 šaukštus kalendros lapų, 1 ½ puodelio vandens ir uždarykite slėginės viryklės dangtį. Po 1 švilpuko nuleiskite šilumą ir virkite 20 minučių. Tegul slėgis išsiskiria savarankiškai. Šiame etape aviena turėtų būti paruošta taip, kad minkštų, tačiau mėsa neturėtų nukristi nuo kaulų, nes ji gali būti per daug švelni.
4 šaukštai smulkiai supjaustytų kalendros lapų
Atidarykite slėgio viryklę ir pakaukite ją ant aukštai. Įpilkite prieskonių miltelius, likusius 1 ¼ šaukštelio druskos, migdolų ir anakardžių pastos, citrinos sulčių, likusių 2 šaukštus kalendros lapų, mėtų lapų, likusių 2 ½ puodelio vandens ir viską gerai sumaišykite. Troškinkite 20 minučių ir patiekite.
½ šaukštelio ciberžolės miltelių, 1 arbatinis šaukštelis „Garam Masala“ miltelių, ½ šaukštelio kardamono miltelių, 1 ½ šaukštelio juodųjų pipirų miltelių, 2 šaukštai migdolų pastos, 2 šaukštai anakardžių pastos, 1 šaukštas citrinos sulčių, 2 šaukštai susmulkintų mėtų lapų
- „Bone-In Mutton“ geriausiai tinka šiam receptui, nes „Bone & Charrow“ suteikia sodrią skonį sriubai.
- Vanduo dedamas su imbiero česnako pasta, kad jis nebūtų sudegęs.
- Slėgio virimo aviena padeda virti greičiau vs virimo puode, kuris gali užtrukti dvigubai, atsižvelgiant į avieną.
Kalorijos: 528KcalAr Angliavandeniai: 16gAr Baltymas: 23gAr Riebumas: 41gAr Sočiųjų riebalų: 18gAr Polinesočiųjų riebalų: 4gAr Mononesočiųjų riebalų: 17gAr Cholesterolis: 110mgAr Natris: 1479mgAr Kalis: 482mgAr Pluoštas: 4gAr Cukrus: 7gAr Vitaminas A: 145IuAr Vitaminas C: 10mgAr Kalcis: 89mgAr Geležis: 3mg
Šį straipsnį tyrinėjo ir parašė Harita Odedra.